Rechtsbijstandverzekering ZZP-er vergelijken: waarop moet je letten?

Lees hier 3 tips voor het kiezen van een ZZP rechtsbijstandverzekering. Wil je een vrijblijvend voorstel? Vul binnen 2 min. jouw gegevens in, en krijg deze binnen 1 werkdag

Vergelijk Rechtsbijstandverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Rechtsbijstandverzekering ZZP-er vergelijken: waarop moet je letten?

Een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers vergelijken en benieuwd waarop je moet letten? Dat leggen we je bij Yezzer graag uit. We helpen je de beste verzekering af te sluiten, terwijl je daar een zo scherp mogelijke premie voor betaalt.

Je kunt een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers vergelijken met behulp van onze drie handige tips. Ontdek op die manier welke soorten conflicten gedekt zijn, wat er gebeurt bij materiële en bij immateriële schade en wat je er bijvoorbeeld aan hebt als een factuur niet betaald wordt. Lees hieronder meer over deze 3 tips.

Tip: een ZZP rechtsbijstandverzekering vergelijken? Gebruik deze vergelijker en ontdek de scherpste premie voor een goede dekking.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw rechtsbijstandverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Type gedekte conflicten

Kijk bij een vergelijking altijd goed naar het type conflicten. Gaat het om dekking voor verbintenissen met klanten en leveranciers, met opdrachtgevers en met anderen? Vergelijk de dekking bij andere problemen, zoals bij inkoop, verkoop en gericht op de bedrijfsvoering. Je kunt dan denken aan contracten die je afsluit of andere samenwerkingen die je aangaat.

Materiële en immateriële schade

Biedt de rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers, dekking voor zowel materiële als immateriële schade? Je kunt op die manier schade aan spullen laten dekken, net als letsel dat mogelijk ontstaat. Twee belangrijke soorten schade, die samen flink in de papieren kunnen lopen als er problemen ontstaan.

Wat gebeurt er bij onbetaalde facturen?

Kijk onder andere naar wat er gebeurt bij onbetaalde facturen door klanten. Lukt het na een incassotraject nog niet om een openstaande factuur te innen? In sommige gevallen kan de ZZP rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Het kan een mooie aanvulling zijn op de rest van de dekking, zodat je er op meerdere manieren gebruik van kunt maken.

Je kunt als zelfstandige te maken krijgen met verschillende soorten conflicten, ook al kun je daar in de meeste gevallen niets mee doen. Gebruik de bovenstaande punten om de dekkingen te vergelijken, zodat je daar met onze vergelijker een goede keuze uit kunt maken.

 

Rechtsbijstandverzekering voor ZZP vergelijken

Wil je een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers vergelijken? Wij maken het je graag gemakkelijk. Kijk zowel naar de dekking als de premie die je betaalt, zodat de beiden samen zorgen voor de beste keuze. Een goedkope verzekering is alleen de moeite waard als daar een goede dekking tegenover staat.

De kosten van een rechtsbijstandverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.