Bedrijfsverzekering berekenen

Lees hier waar je op moet letten bij het berekenen van je premie. Premies weten? Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, en krijg binnen 1 werkdag een premie voorstel!

De Yezzer premiescan

19.360 ondernemers gingen je voor!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
Vergelijk nu de kosten van een bedrijfsverzekering!

Bedrijfsverzekering berekenen

Een bedrijfsverzekering berekenen? Dat doe je eenvoudig online, net als het afsluiten van een verzekering voor jouw bedrijf. En als het een beetje meezit is dat een goedkope verzekering die je de juiste dekking geeft met voorwaarden waar je op kunt vertrouwen. 

Dat geldt bijvoorbeeld voor de WA bedrijfsverzekering, net als voor de andere polissen waar je als ZZP-er of klein bedrijf gebruik van kunt maken. Om de bedrijfsverzekering kosten zo laag mogelijk te houden en tegelijkertijd toch voor een goede dekking te zorgen.

Wij zetten voor je op een rij waar je op moet letten bij de gemiddelde kosten voor een bedrijfsverzekering op het moment dat je zelf een vergelijking maakt. Wat een polis kost, is belangrijk voor jouw keuze, maar het is minstens zo belangrijk om op de voorwaarden en de dekking te letten. Je hebt namelijk niets aan een goedkope bedrijfsverzekering die niet uit blijkt te keren op het moment dat er daadwerkelijk wat aan de hand is.

Goedkope bedrijfsverzekering: waar moet je op letten?

Wil je een bedrijfsverzekering berekenen om een goedkope polis af te sluiten? Het is een goed idee om de premie kritisch in de gaten te houden. Tenminste, als je ook let op een aantal andere belangrijke zaken die bepalen welke polis je het best kunt afsluiten. Wij zetten ze voor je op een rij:

 

Service door de verzekeraar
Hoe gaat de afhandeling in z’n werk zodra je besluit dat je een bedrijfsverzekering wilt afsluiten? Welke documenten moet je zelf aanleveren, wat zal de verzekeraar voor je doen en hoe verloopt het proces? Een goede service is veel waard, zowel tijdens het afsluiten als op het moment dat je eenmaal verzekerd bent. Is er een app beschikbaar of kun je online declaraties indienen? Dat werkt een stuk sneller en makkelijker dan de traditionele papierwinkel.

Bereikbaarheid van de klantenservice
Hoe is de bereikbaarheid van de klantenservice? Zodra je een vraag hebt of als er iets geregeld moet worden is het belangrijk dat je snel en makkelijk contact kunt opnemen. Het gaat hierbij om de telefonische bereikbaarheid, net als de bereikbaarheid via e-mail of de sociale kanalen die de verzekeraar aanbiedt.

Reputatie van de verzekeraar
Wat is de reputatie van de verzekeraar die je kiest? Vraag andere ZZP-ers en ondernemers in jouw omgeving naar hun ervaringen met de verzekering die je op het oog hebt en natuurlijk hebben wij bij Yezzer hier ervaring mee en kunnen wij jou hierover inlichten. Of gebruik online reviews en doe wat research via de bekende zoekmachines. Ontdek op die manier of je kunt vertrouwen op een goede polis door een betrouwbare verzekeraar voor jouw bedrijf.

Het vergelijken van de verschillende verzekeraars kunnen wij bij Yezzer voor jou doen. Yezzer biedt verschillende verzekeraars aan voor alle verzekeringen die je als ZZP-er of MKB-er nodig hebt. Vervolgens kan je, nadat je jouw keus hebt gemaakt, de verzekering(en) direct online afsluiten.

Kosten bedrijfsverzekering

Daarnaast zijn de kosten natuurlijk belangrijk: wat kost een bedrijfsverzekering? Zodra de service, bereikbaarheid en reputatie van de verzekeraar geen twijfels oproepen is het verstandig om goed te kijken naar de premie, de voorwaarden en de dekking van de polis.

Op deze manier ontdekt je snel wat de bedrijfsverzekering kosten zijn. Deze kun je in de meeste gevallen ook zelf berekenen. Gebruik onze handige tools om de premie voor jouw situatie te berekenen en vergelijk de premies van de verzekeraars die we aanbieden. Dit is de makkelijkste manier om een goedkope bedrijfsverzekering af te sluiten, terwijl je goed let op de dekking waar je gebruik van maakt en de voorwaarden die er gelden.

Sommige verzekeringen zijn duurder dan anderen, omdat de dekking meer omvat of omdat je meer risico loopt op schade of andere vormen van kosten. Vergelijk altijd twee dezelfde verzekeringen met elkaar. We maken je dat met onze vergelijkers graag makkelijk, waarin we je bovendien aangeven hoe de voorwaarden en dekking kunnen verschillen. Op die manier zie je niets over het hoofd, zodat je eenvoudig de laagste premie voor een goede verzekering kunt kiezen.

Bedrijfsverzekering berekenen en afsluiten

Een bedrijfsverzekering afsluiten? Yezzer is jouw specialist om een bedrijfsverzekering te berekenen en af te sluiten. Dat kan allemaal online, dankzij onze handige vergelijker en de mogelijkheid om jouw verzekering online te berekenen.

Veel ZZP-ers en andere kleine ondernemers zijn vooral benieuwd naar de bedrijfsverzekering kosten, omdat ze niet te veel premie willen betalen. Dat is een uitstekende insteek, als je ook let op de andere factoren die belangrijk zijn. Kijk goed naar de service, de bereikbaarheid en de reputatie. Voorkom op die manier dat je een verzekering kiest bij een verzekeraar die niet thuis geeft op het moment dat er een keer wat aan de hand is. In plaats daarvan kun je rekenen op goede service, zodat je er niet alleen voor staat en je de schade goed kunt laten afhandelen.

Kijk vervolgens naar de premie door jouw bedrijfsverzekering te berekenen. Dat kan eenvoudig online, net als het afsluiten van de polis. Vergelijk de voorwaarden en de dekking, zodat die aansluiten bij waar jij naar op zoek bent en de risico’s die je als ondernemer loopt. Op die manier kies je als ZZP-er of andere kleine ondernemer voor een verzekering die goed bij je past en die ondertussen niet te veel hoeft te kosten.

De kosten van een bedrijfsverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten