Inlooprisico beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wat is het inlooprisico bij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Lees er hier meer over en laat ons verzekeringen voor jou vergelijken

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Inlooprisico beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wat is het inlooprisico van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en hoe kun je daar rekening mee houden? Bij Yezzer leggen we je graag helder uit hoe de verzekering werkt, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Stel dat je al een paar jaar onderneemt en dan ontdekt hoe belangrijk een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is. Het kan zijn dat je aansprakelijk wordt gesteld voor schade die door een eerdere opdracht is ontstaan. Dat is standaard niet verzekerd, omdat verzekeraars vaak werken volgens het ‘claims made principe’. Dat betekent dat je alleen dekking hebt voor schade die ontstaat tijdens de periode waarin de verzekering loopt.

Wat is het inlooprisico van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Wil je het inlooprisico van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering meeverzekeren? Het is het risico dat een eerdere opdracht (toen je nog niet verzekerd was) leidt tot een claim die je wilt laten dekken.

Je kunt er zelf voor kiezen om het inlooprisico van de BAV wel of niet mee te verzekeren. De goedkopere verzekeringen verzekeren dit over het algemeen niet mee. Andersom kun je er met een meer uitgebreide dekking inclusief dit inlooprisico voor zorgen dat je ook aansprakelijkheid voor eerdere opdrachten tot de dekking laat behoren.

Wij denken graag met je mee of het een goed idee is om binnen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ook het inlooprisico mee te verzekeren. Daarvoor kijken we met je mee naar de manier waarop je onderneemt, hoe lang je dat al doet en welke risico’s je loopt met de projecten waar je aan werkt(e).

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Meer weten over het inlooprisico van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Meer weten over het inlooprisico van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.