Verzuimverzekering vergelijken

Lees hieronder alles over het vergelijken van een verzuimverzekering. Of bereken hier direct premies en sluit online af!

Verzuimverzekering premiesberekenen

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Speciaal gericht op ondernemers
  • Extra's als toegang tot trainingen en events
Bereken je verzuimverzekering premie

Verzuimverzekering berekenen

Een verzuimverzekering berekenen, om na te gaan voor welke premie jij een verzekering kunt afsluiten? Je kunt online de polissen vergelijken, waarmee je een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Vergelijk de premie en natuurlijk de dekking en voorwaarden, om je goed te verzekeren tegen de kosten die kunnen ontstaan bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van medewerkers.

Een zieke medewerker kost zo’n €200 tot €250 per dag. Bovendien ben je 2 jaar lang verplicht om het loon door te betalen voor medewerkers met een contract voor onbepaalde tijd. De kosten kunnen daardoor flink oplopen. Het is verstandig om een verzuimverzekering offerte aan te vragen of een berekening te maken, waarmee je goed weet wat er mogelijk is om je tegen de hoge kosten te verzekeren.

Tip: ontdek de gemiddelde kosten voor een verzuimverzekering en waar die van afhangen.

Premie verzuimverzekering vergelijken: offerte aanvragen

Wil je de premie van een verzuimverzekering vergelijken? Je kunt online, via onze vergelijkingstool, een aantal gegevens invullen en een vrijblijvende offerte aanvragen. In deze offerte vind je een overzicht van de verschillende verzekeringen en kun je makkelijk en snel zelf je premie voor verzuimverzekeringen vergelijken. Op die manier laten we je bij Yezzer graag zien wat de kosten voor een verzuimverzekering zullen zijn en leggen we je uit op welke dekking je kunt rekenen.

Zoek je naar een dekking met arbodienst of verzuimcoach en wil je meer weten over het eigen risico? Dat sluit je af op basis van een aantal dagen, voor een periode waarin je de kosten zelf blijft betalen. Een langere periode leidt tot meer risico, maar helpt aan de andere kant de premie laag te houden. Andersom kun je een hogere premie betalen om het risico te beperken, zodat de verzekeraar de kosten sneller voor je vergoedt.

Met een offerte voor een verzuimverzekering ben je goed op de hoogte van de premie. Ook als je gedurende het eerste jaar van ziekte een andere dekking wenst dan voor het tweede jaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het eerste jaar 100% van de kosten te laten dekken en dat het tweede jaar terug te brengen naar 70%, of andersom.

 

Ziekteverzuimverzekering vergelijken

Wil je verzuimverzekeringen vergelijken om daar een goede keuze uit te maken en ben je benieuwd hoe je dat het best aanpakt? We vertellen je graag meer over de verzuimverzekering en beantwoorden natuurlijk jouw specifieke vragen.

Verzuimverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten