ICT'er? Op zoek naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een grote fout als ICT'er kan dure consequenties hebben. Vul in 2 minuten je gegevens in, wij vergelijken 6 partijen en je krijgt binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

Start de vergelijking

users 20.000 + Ondernemers doen al mee
costs € 100,- Is wat je gemiddeld bespaart
rating 8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) ICT

Voorkom hoge kosten bij claims

Als ICT’er heb je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Je bent een specialist in jouw werk, maar een fout is niet uit te sluiten. De meeste fouten hebben geen grote en dure consequenties, maar één dure consequentie is genoeg. Wat als door jouw aansprakelijkheid een schade ontstaat van duizenden of zelfs tienduizenden euro’s? Met de juiste beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) gericht op jou als ICT’er los je het financiële probleem op.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering gericht op de ICT’er neemt vermogensschade door aansprakelijkheid van jou over. In jouw werk kan één verkeerde interpretatie al grote financiële gevolgen hebben. Je doet er alles aan om dit te voorkomen, maar je kunt iets over het hoofd zien. Later in het traject blijkt de fout pas: de schade herstellen kan veel extra manuren vergen. De opdrachtgever wil in dat geval de claim natuurlijk graag bij jou neerleggen. Zonder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een dergelijke schade financieel voor veel ICT’ers ondraaglijk. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de ICT’er wordt het de taak van de verzekeraar om de opdrachtgever te compenseren.

 

De kans op schade is klein, maar is er wel

Mogelijk kom je in jouw carrière nooit in de situatie terecht dat je een forse schadeclaim ontvangt van een gedupeerde, maar het volledig uitsluiten kun je niet. Tegen een geringe premie kun je het verzekeren. Je kunt beter maandelijks kosten maken dan in de positie terecht komen dat je persoonlijk ook failliet gaat. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor een ICT’er niet verplicht, maar zeker wel onmisbaar.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Laat ons voor jou vrijblijvend vergelijken

Binnen 24 uur krijg je van ons een vergelijking op maat.

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Onafhankelijke vergelijking

 • aig
 • cna-hardy
 • hiscox
 • liberty
 • markel
 • starstone

Wij helpen je graag bij een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor een ICT'er

Wie is verantwoordelijk bij schade?

Een zelfstandige draagt het risico van aansprakelijkheid zelf. Bij een ICT’er die in loondienst werkt, draagt de werkgever uiteindelijk de verantwoordelijkheid. Een zelfstandige ICT’er sluit een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af. Ook een werkgever met ICT’ers in dienst sluit deze verzekering dus af. Een onderneming kan niet zonder deze verzekering. Er heerst namelijk een claimcultuur. Bij financiële schade wordt er een claim neergelegd bij de veroorzaker van de financiële schade. Houd hier dus rekening mee bij het afwegen of je wel of geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluit als ICT’er.

 

Zorg voor een verzekering op maat

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering moet goed afgestemd worden op jouw werk als ICT’er. Dat is ook de reden dat wij altijd persoonlijk contact met je hebben, zodat de verzekering speciaal afgestemd is op de risico’s die je als ICT’er loopt. Deze bespreken wij telefonisch met jou. Wij selecteren voor jou de verzekeraar met het beste voorstel. Daarna heb je de mogelijkheid om de beroepsaansprakelijkheidsverzekering gericht op de ICT’er online bij ons af te sluiten.