Accountant? Op zoek naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een fout als accountant kan dure consequenties hebben. Vul in 2 minuten je gegevens in, wij vergelijken 6 partijen en je krijgt binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel!

Start de vergelijking

users 20.000 + Ondernemers doen al mee
costs € 100,- Is wat je gemiddeld bespaart
rating 8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) Accountant

Heeft een accountant een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig?

Een accountant kan niet zonder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De relaties vertrouwen volledig op jouw advies en cijfers. Maar wat als het advies een keer niet klopt? Hier kun jij je tegen verzekeren met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering gericht op de accountant. Met een beetje geluk blijft de schade beperkt, maar de schade loopt soms ook in de tienduizenden euro’s of zelfs nog meer.

Beroepsfoutjes kunnen gebeuren. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de gevolgen van jouw handelingen. De schade die hieruit voortvloeit komt voor jouw rekening. Ook een accountant moet fouten kunnen maken, maar verzeker het risico liever wel. Geen beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben kan voor een accountant de financiële ondergang betekenen.

 

Wanneer kan een accountant claimen op de beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Dat kan bij schade aan anderen. Het moet wel gaan om een financiële schade. Bij materiële schade en letselschade schakel je de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven in. Het is niet voor niets dat het afsluiten van beide verzekeringen vaak wordt geadviseerd. Als accountant weet je namelijk wat de invloed is van een veroorzaakte schade. Het risico is financieel gezien te groot om zelf te dragen. Ook werknemers kan je meeverzekeren. Daarnaast kan je bij beroepsfouten van een accountant in loondienst ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering inschakelen.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Laat ons voor jou vrijblijvend vergelijken

Binnen 24 uur krijg je van ons een vergelijking op maat.

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Onafhankelijke vergelijking

 • aig
 • cna-hardy
 • hiscox
 • liberty
 • markel
 • starstone

Wij helpen je graag bij een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor accountants

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering gericht op het werk van een accountant
Wij helpen jou graag met het vinden van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die het beste bij jou als accountant past. Hiervoor maken wij gebruik van een online vragenformulier. Op basis van de antwoorden zoeken wij naar de verzekeraar die een beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanbiedt en deze zo goed mogelijk afstemt op het werk van een accountant. Dit blijft uiteraard maatwerk, dus bellen wij jou met aanvullende vragen en met een advies. Je kan echt niet zonder goed verzekeringsadvies in de zoektocht naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ook een accountant niet.

 

Al een beroepsaansprakelijkheidsverzekering gericht op de accountant?
Ook als je al verzekerd bent, kan je jouw huidige verzekering vergelijken met wat andere verzekeraars aanbieden. Het is namelijk goed om af en toe een second opinion te krijgen over risico’s en verzekeringen die daar goed op aansluiten. Loopt jouw huidige beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de accountant al één jaar of langer? Dan heb je de mogelijkheid om de bestaande verzekering te beëindigen. Uiteraard doe je dat pas nadat de nieuwe verzekeraar jou geaccepteerd heeft voor de nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Loop hier als accountant geen risico mee!

 

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de accountant dekt niet alleen de kosten. Je kan namelijk ook rekenen op hulp als een relatie dreigt met een schadeclaim. Ook in dit stadium voorziet de verzekeraar je al van de deskundig advies. Ga dus naar Yezzer.nl en vind de beste verzekering tegen een redelijke premie. Geïntereseerd in een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Bij ons kun je eenvoudig en snel beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen vergelijken

Voor ZZP'ers hebben wij ook verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen ZZP. Of ga naar direct naar beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen ZZP vergelijken