Beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als accountant afsluiten? Vergelijk online de beschikbare verzekeringen, met een goede dekking voor een scherpe premie.

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering accountant

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als accountant afsluiten? Vergelijk online de beschikbare verzekeringen, met een goede dekking voor een scherpe premie.

Let op: je bent als accountant verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) af te sluiten. Het is een van de verplichtingen die de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) stelt op basis van de Nadere voorschriften kwaliteitssystemen (NVKS).

Met de BAV sluit je dekking af voor een verkeerd advies of een verkeerde berekening, waardoor de klant (financiële) schade lijdt. Houd er rekening mee dat je verplicht bent om aan de minimumvereisten te voldoen. Je kunt een stap verder gaan met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor de accountant, waar we je bij Yezzer graag over adviseren. Op die manier word je een meer aantrekkelijke keuze voor mogelijke nieuwe opdrachtgevers.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor de accountant: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Als accountant op zoek naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering? Houd rekening met de minimaal verplichte bedragen per aanspraak. Je dient bijvoorbeeld minimaal €300.000 te verzekeren bij een omzet tot €500.000. Heb je een omzet van €500.000 tot €1.000.000? Verzeker dan minimaal €500.000. Het bedrag loopt op tot minimaal €3.000.000 bij een omzet van €2.500.000 en meer.

Benieuwd wat voor jou als accountant de beste beroepsaansprakelijkheidsverzekering is? We helpen je die online te vinden. Eventueel in combinatie met andere zakelijke verzekeringen. Je weet dan zeker dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken, zonder dat je er aan de andere kant een hoge premie voor betaalt. 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor accountants berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.