Bedrijfsverzekering MKB

Bedrijfsverzekering voor het MKB? Lees er hieronder meer over.

Vergelijk bedrijfsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Bedrijfsverzekering voor het MKB gezocht?

Het is belangrijk om je goed te verzekeren voor de belangrijke risico’s die je in het Midden- en Kleinbedrijf loopt. De belangrijkste dekkingen zijn die voor bijvoorbeeld de wettelijke aansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en rechtsbijstand. Daarnaast kun je denken aan een verzekering voor jouw inventaris en goederen, voor de computer en bijvoorbeeld voor bedrijfsauto’s of bedrijfsgebouwen.

Bij Yezzer helpen we je graag na te denken over de belangrijke verzekeringen. En belangrijker nog, we vergelijken verschillende verzekeraars en helpen je het beste pakket samen te stellen. Soms met meerdere polissen bij één verzekeraar, en in andere gevallen met dekkingen vanuit verschillende aanbieders. Je betaalt op die manier een scherpe premie voor een goede dekking, waar je met jouw MKB-organisatie op kunt vertrouwen.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw bedrijfsverzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

MKB bedrijfsverzekering afsluiten

Een MKB bedrijfsverzekering afsluiten? We zijn jouw specialist in iedere verzekering voor jouw bedrijf. Dat betekent dat we je kunnen helpen na te gaan wat voor jou de beste dekking is, uiteraard op basis van een scherpe premie. Je betaalt dan nooit te veel, terwijl je wel zeker weet dat je op uitstekende dekking kunt vertrouwen.

Uiteraard kun je online de bedrijfsverzekering berekenen die je nodig hebt. En zoek je een pakket met alle belangrijke polissen voor jouw MKB-organisatie? Dan helpen we je die samen te stellen, waarbij wij de aanbiedingen vergelijken en je op basis daarvan een goed voorstel doen.

 

Neem contact op

Meer weten over een bedrijfsverzekering voor het MKB? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.