WA bedrijfsverzekering MKB

Vind hier alle informatie die je nodig hebt over het afsluiten van een WA bedrijfsverzekering voor het MKB.

Vergelijk bedrijfsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

De WA bedrijfsverzekering voor het MKB afsluiten?

Het is een polis met dekking tegen de wettelijke aansprakelijkheid. De verzekering is er zowel voor particulieren, voor ZZP-ers als speciaal voor het MKB. De dekking en voorwaarden zijn dan specifiek afgestemd op waar jij behoefte aan hebt.

Let op: aansprakelijkheidsverzekeringen voor bedrijven vergelijken? Houd de AVB en de BAV goed uit elkaar. De AVB is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, terwijl de BAV een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is. De eerste dekt de wettelijke aansprakelijkheid, terwijl de tweede dekking biedt voor bijvoorbeeld verkeerde adviezen en onvolledige informatie.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw bedrijfsverzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vergelijken: WA bedrijfsverzekeringen

Wil je een WA bedrijfsverzekering vergelijken en ben je benieuwd waarop te letten? Het is verleidelijk om meteen naar de premie te kijken, zodat je de goedkoopste polis kunt afsluiten. Beter is het om juist de dekking en de voorwaarden erbij te pakken.

Een goedkope WA bedrijfsverzekering voor het MKB is pas interessant als je ondertussen wel kunt rekenen op een goede dekking. Stoot je een dure vaas om of laat je een speciaal kopje koffie uit je handen vallen? Het zijn typische voorbeelden, al kun je ook per ongeluk door een glazen deur lopen of bij de klant op bezoek iets over een krachtige computer laten vallen. Het zijn situaties die we ons allemaal voor kunnen stellen en waarvan we denken dat ze ons niet overkomen.

Totdat dit wel gebeurt, op een moment dat het natuurlijk niet goed uitkomt. Het is dan prettig om terug te kunnen vallen op een WA bedrijfsverzekering voor het MKB. Daarmee weet je zeker dat je goed gedekt bent, waardoor je niet zelf voor de kosten hoeft op te draaien.

Let bij de vergelijking van MKB bedrijfsverzekeringen voor de wettelijke aansprakelijkheid goed op de maximale dekking. Verzekeraars dekken min of meer dezelfde schade, al is het ook goed om daar op te letten. En is er sprake van een eigen risico of bepaalde uitsluitingen? We helpen je daarbij Yezzer graag op te letten, zodat je een goede keuze kunt maken voor een polis die bij jouw bedrijf past.

MKB WA bedrijfsverzekering afsluiten

Wil je een MKB WA bedrijfsverzekering afsluiten? Het is een van de populairste verzekeringen voor bedrijven, waarmee je er binnen het MKB voor zorgt dat je de kosten voor wettelijke aansprakelijkheid niet zelf hoeft te voldoen. Wij helpen je de beste verzekering voor jouw bedrijf te vinden, waarmee je zeker weet dat er dekking is zodra er iets gebeurt dat je niet had kunnen voorzien.

Meer weten over een WA bedrijfsverzekering voor het MKB? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.