Tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering

Heb je een tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig of wil je er simpelweg meer over weten?

AOV premies berekenen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Een tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

Het is de ideale oplossing om een paar specifieke jaren te verzekeren, zonder de polis af te sluiten voor een langere periode. Andersom is het mogelijk om de verzekering tijdelijk stop te zetten. Dat is bijvoorbeeld interessant als je seizoensarbeid verricht.

Met de tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je dekking af voor een bepaald aantal jaren. Wil je bijvoorbeeld 5 jaar lang een uitkering ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt? Je hoeft dan geen rekening te houden met de maximale leeftijd, omdat er sprake is van een vaste duur voor de uitkering.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg direct een overzicht van premies
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Je kunt een tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten om de kosten te beperken. Houd er rekening mee dat de uitkering stopt na afloop van de afgesproken tijdelijke periode, ook als je dan nog arbeidsongeschikt bent. Het is belangrijk om er vanaf dat moment voor te zorgen dat je een andere vorm van inkomen hebt of dat je weer aan het werk kunt.

Andersom kun je een arbeidsongeschiktheidsverzekering tijdelijk stopzetten. Daarmee zet je de dekking tijdelijk stop, waardoor je op dat moment geen premie meer betaalt. Dat is vooral interessant op het moment dat je seizoensarbeid verricht en buiten de werkzame periode om weinig tot geen risico loopt. Je hebt op die manier zelf de controle over wanneer je de dekking gebruikt en op welke momenten je daar liever geen premie voor betaalt.

Wilt u meer weten over tijdelijke arbeidsongeschiktheidsverzekeringen?

Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.