Arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek

Arbeidsongeschikt raken als ondernemer of ZZP'er met een eigen woning, heeft een grote impact. Je inkomen loopt sterk terug of valt helemaal weg, terwijl je hypotheeklasten doorlopen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek houd je altijd een dak boven je hoofd. 
 

Voordelen voor jou:
  • Hypotheeklasten verzekerd via een AOV
  • Makkelijk en snel online te regelen
  • Zonder provisie, met collectiviteitsvoordeel

Volledig onafhankelijk
Vergelijken en aanvragen

Arbeidsongeschikt raken als ondernemer of ZZP'er met een eigen woning, heeft een grote impact. Je inkomen loopt sterk terug of valt helemaal weg, terwijl je hypotheeklasten doorlopen. Kun je dan de hypotheek van je eigen woning nog wel betalen? Voorkom dat je moet verhuizen, omdat de hypotheeklast te zwaar wordt voor je gedaalde inkomen. Met een onderscheidende arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek via Yezzer houd je altijd een dak boven je hoofd. 


Woonzekerheid met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek

Als je een koophuis hebt, betaal je elke maand hypotheek. Dat is geen probleem als je gewoon als zelfstandige aan het werk bent. Maar wat als je door een ongeval, ziekte of aandoening arbeidsongeschikt raakt? Dan worden de maandelijkse hypotheekkosten toch een echte last. Yezzer zorgt ervoor dat je met een goede en betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek zorgeloos in je eigen huis kunt blijven wonen. 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek dekt in de regel met name de hypotheekkosten. De premie is daardoor een stuk lager dan bij een volledige AOV-verzekering. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek is maatwerk en vraagt om deskundig advies, waarbij de voor- en nadelen van de hypotheekverzekering bij arbeidsongeschiktheid goed worden afgewogen. Bij Yezzer, dé online verzekeraar voor en door ondernemers, kun je snel en eenvoudig online AOV verzekeraars met elkaar vergelijken. En vervolgens met extra voordeel een AOV hypotheek afsluiten die het beste op jouw situatie van toepassing is en bij arbeidsongeschiktheid de specifieke hypotheekkosten overneemt. Online, makkelijk en betaalbaar. 


Met Yezzer verzekerd van een AOV hypotheek op maat

De arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek is een aparte verzekering die je naast je lopende of nieuwe hypotheek afsluit. Aan de hand van het online stappenplan op de website van Yezzer, kom je via het online advies tot een AOV hypotheek die naadloos aansluit op jouw bedrijfs- en gezinssituatie. Factoren als beroep, aanvangsleeftijd, looptijd van de arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek en de gewenste dekking zijn van invloed op de premie van je AOV hypotheek. Je kunt kiezen voor een verzekering van gedeeltelijke of volledige arbeidsongeschiktheid, waarbij de maandelijkse uitkering afhankelijk is van het percentage dat je tijdelijk of permanent arbeidsongeschikt bent. Zorg ervoor dat de maandelijkse hypotheeklasten gedekt zijn. En wat als je wilt verhuizen? Dan verhuist de arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek gewoon met je mee. 

In Nederland zijn circa één miljoen mensen geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschiktheid. Het risico dat dit jou als zelfstandig ondernemer ook kan overkomen, is niet ondenkbaar. 
Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek bescherm je je hypotheek tegen het verlies van inkomen door een ongeval, ziekte of gebrek. Yezzer is een onafhankelijk online dienstverlener voor ondernemers die een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek willen afsluiten. Overtuig je zelf van de voordelen van aansluiting bij Yezzer en profiteer direct van de lage kosten voor het afsluiten van je arbeidsongeschiktheidsverzekering hypotheek, die bovendien voor een groot deel fiscaal aftrekbaar is. 

 

Vergelijken

"Goed advies en plezierig persoonlijk contact"

Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.

Michelle RozenhartVergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout