Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering

Ontdek hieronder of je een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig hebt. Of vergelijk premies van verschillende verzekeraars.

Vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Heb ik een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

Gehoord van de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering en benieuwd in welke situatie je daar gebruik van kunt maken? Net als de Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering  is het niet iets waar jij als zelfstandige of ZZP-er mee te maken hebt.

De aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering is er voor werknemers in loondienst, die hun inkomen uitgebreider willen verzekeren. Vooral bij hogere inkomens is dit belangrijk, om niet te ver terug te vallen als er sprake is van arbeidsongeschiktheid.

Werknemers in loondienst met een hoog inkomen ontvangen op basis van de wettelijke regelingen een uitkering voor een deel van hun inkomen. Er is daarbij sprake van een dagmaximum, waardoor de daadwerkelijke uitkering een stuk lager kan zijn dan het laatstverdiende loon. Werknemers die een hogere uitkering wensen kunnen gebruik maken van een aanvullende dekking, die vergelijkbaar is met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Waarom een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Benieuwd waarom een aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering een goede keuze is? Voor zelfstandigen is dit niet van toepassing, omdat je gewoon gebruik kunt maken van een individuele polis. Dat is ook automatisch een aanvullende dekking, omdat je geen gebruik kunt maken van een collectieve verzekering. De aanvullende AOV is er voor werknemers die daar gebruik van willen maken, bovenop de collectieve dekking die er voor hen wel beschikbaar is. Je kunt online geen aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken, omdat je daar als ZZP-er geen gebruik van kunt maken.

 

 

Wil je hier meer over weten?

Meer weten over de aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.