Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is bij Yezzer zo afgesloten. Eenvoudig en geheel online. Je vult je gegevens in op de site en Yezzer gaat de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar vergelijken. Als je een keuze hebt gemaakt, dan rond je het proces af. Je dient je aanvraag in en je bent direct verzekerd! Voor meer informatie, kijk bij aansprakelijkheidsverzekering vergelijken.

Ben je ZZP'er en ben je op zoek naar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP? Bekijk dan onze tool bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken en kom er direct achter welke verzekering het beste bij je past. 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Bij Yezzer kan je goedkoop, snel en makkelijk een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook wel een AVB Verzekering) afsluiten. Wij doen alles volledig online waardoor je jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan afsluiten wanneer het jou het beste uitkomt.
Yezzer is volledig onafhankelijk. We zijn geen onderdeel van een financiële dienstverlener of verzekeraar. Wij bieden niet slechts van één verzekeringspartij de producten aan, wij bieden verzekeringen aan van meerdere verzekeraars waardoor jij keuze hebt.
Dankzij onze grote community van ondernemers kunnen we kortingen regelen bij de grote verzekeraars. Daardoor krijg jij een betere prijs. 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Yezzer kan een aantal leidende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen met elkaar vergelijken. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen die we vergelijken zijn van a.s.r., Delta Lloyd, Reaal en Nationale Nederlanden. Deze hebben aantrekkelijke prijzen, omdat we dankzij onze grote community kortingen kunnen krijgen. Meer weten? Meer informatie over een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken kan je hier vinden.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

De hoogte van de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van een paar factoren. Bijvoorbeeld in welke sector je werkt en wat jouw jaaromzet is. Over het algemeen loopt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering niet in de kosten. Meestal is het prima te betalen. Kijk hier voor uitgebreide informatie over de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Ben je ZZP'er en wil je weten wat een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP in jouw situatie kost? Ga dan naar bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP voor meer informatie. Of ga direct naar bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken voor een handig overzicht van onze aanbieders. 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Tegenwoordig is het een stuk makkelijk om over te stappen, en zijn de verschillen tussen verzekeringen een stuk transparanter. Overstappen naar een andere bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan lonen om twee dingen: de kosten en de dekking. Deze kunnen onderling verschillen. Kijk hier voor meer informatie over de dekking en de kosten van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan jou als ondernemer beschermen voor hoge kosten als je per ongeluk schade aanricht tijdens je werk. Dit kan aan spullen zijn, maar ook aan personen. Claims die worden gemaakt worden dan gedekt door jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kijk hier voor meer informatie over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Liever dekking bij schade door (verkeerd) gegeven adviezen? Vergelijk dan hier beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Het verlengen van je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gaat geheel automatisch. Daar hoef je dus niets voor te doen. Wil je toch jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering annuleren, opschorten of opzeggen? Neem dan contact op met jouw verzekeraar. Wij kunnen dit ook voor jou doen. Stuur ons dan een mail of bel ons gerust. Wij pakken dit graag voor je op!

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Ai, vervelend! Maar geen paniek. Daarvoor ben je verzekerd met jouw aansprakelijkheidsverzekering zzp. Krijg je een claim over de door jou veroorzaakte schade, meldt deze dan aan jouw verzekering. Kijk voor het juiste nummer in de verzekeringsvoorwaarden.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Yezzer is een geheel onafhankelijke vergelijker. Voor elke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering krijgen we dezelfde vergoeding. Welke je ook kiest. Ook weten we mooie kortingen te regelen dankzij onze community van ondernemers. Wij gaan dus echt voor de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor jou!

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen verschillen in de kosten en in de dekking. Ga dus bij jezelf na wat je belangrijk vindt. Welke zaken moeten sowieso gedekt worden? Kijk wat iedere verzekering biedt en maak dan je beslissing. Meer tips over een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken vind je hier.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook wel AVB Verzekering) geeft dekking voor algemene aansprakelijkheid, risicoaansprakelijkheid, letselschade en beschadiging. Vind hier meer informatie over de dekking van een AVB Verzekering.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Niet alles wordt gedekt door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook wel Aansprakelijkheidsverzekering ZZP). Het volgende is bijvoorbeeld niet gedekt: zuivere vermogensschade, geleidelijk ontstane milieuschade of schade die veroorzaakt is door het geven van een verkeerd advies. Klik voor meer uitleg, of informatie over wat niet gedekt wordt op deze link: Aansprakelijkheidsverzekering ZZP. Wil je gedekt zijn voor beroepsfouten? Vergelijk dan een passende beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) bij Yezzer.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Een bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering beschermt je tegen claims wanneer jij als ondernemer, of een van jouw medewerkers, schade veroorzaakt bij een ander. Aan iemands bezittingen of als iemand door jouw of een van jouw medewerkers’ toedoen letsel oploopt. 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

- Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt vermogensschade (financieel nadeel).
- Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade aan personen (letsel) en zaken (bezittingen).
 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel jouw vraag hieronder en wij nemen contact met jou op.

Velden met een * zijn verplicht.