Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Zorgverzekering

 

Een zorgverzekering bij Yezzer is heel eenvoudig en geheel online af te sluiten. Je vult je gegevens in op de site en checkt de premie. Zodra je een keus in dekking hebt gemaakt rond je het stappenproces af. Is alles compleet dan ben je direct verzekerd! Het aanvragen van zorgverzekeringen kan hier.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    


Bij Yezzer is een zorgverzekering goedkoop, snel en makkelijk geregeld. Wij doen alles volledig online waardoor je jouw zorgverzekering kan afsluiten wanneer het jou het beste uitkomt.

Yezzer is volledig onafhankelijk. We zijn geen onderdeel van een financiële dienstverlener of verzekeraar. Wij checken welke zorgverzekeraar een goed aanbod heeft en bieden die aan.

Al onze zorgverzekeringen worden aangeboden in een collectief. Via het Yezzer zorgcollectief voor ondernemers. Met z’n allen krijgen we als ondernemers een betere deal. Dat levert jou direct voordeel op.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Yezzer is geheel onafhankelijk. Wij gaan dus echt voor de beste zorgverzekering voor jou! En wij werken in een collectief. Bovendien zijn er bij ons een groot aantal zorgverzekeraars aangesloten die wij met elkaar vergelijken. Zo kan jij de beste keus voor een zorgverzekering maken. 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    


Voor een basisverzekering kun je bij geen enkele zorgverzekeraar geweigerd worden. Via de Zorgverzekeringswet (Zvw) is dit vastgesteld. Zorgverzekeraars zijn dus verplicht iedereen voor de basisverzekering te accepteren.

Voor een aanvullende verzekering kun je in sommige gevallen wel geweigerd worden. Er is een aantal zorgverzekeraars die medische selectie uitvoert. Dit houdt dat als je naar die zorgverzekeraar wil overstappen je een vragenlijst moet invullen of een tandartsverklaring moet geven. Op basis daarvan bepaalt de zorgverzekeraar of je wordt geaccepteerd of niet.

Als je twijfels hebt of je wel of niet geaccepteerd wordt, vraag dan eerst een nieuwe zorgverzekering aan voordat je je oude zorgverzekering opzegt. Wees ook op tijd met je zorgverzekering aanvragen zodat je alle tijd hebt om een goede keus te maken. 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    


Het verlengen van je zorgverzekering gaat geheel automatisch. Daar hoef je niets voor te doen. Het opzeggen van de zorgverzekeraar moet je voor 31 december doen. Doe je dit niet, dan ben je het komende jaar weer verzekerd bij dezelfde zorgverzekeraar. Overstappen kan (als je je zorgverzekering hebt opgezegd) t/m 1 februari. Deze nieuwe verzekering gaat dan per 1 januari van dat jaar in. Heb je een zorgverzekering afgesloten en wil je deze toch annuleren dan kan je contact opnemen met jouw zorgverzekeraar. Wil je liever dat wij dit doen? Mail of bel ons gerust, wij pakken dit graag voor je op!


Contactgegevens:
T: 088 - 939 2520
E: verzekeringen@yezzer.nl

Heeft dit antwoord je geholpen?
    


Stel voor jezelf vast wat je belangrijk vindt en wat voor verzekering je precies wil. Daarna kun je bij Yezzer zorgverzekeraars online met elkaar vergelijken. Let bijvoorbeeld op de premiehoogte, de dekking en of je een vrije zorg keuze hebt. Let vooral op de (prijs) verschillen en de voorwaarden en maak dan je beslissing. 

 

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Jaarlijks stappen ruim één miljoen Nederlanders over van zorgverzekeraar. Tussen zorgverzekeringen kunnen soms enorme premieverschillen zitten, waardoor je snel al €200 per jaar op je zorgverzekering kan besparen.

Bij Yezzer bieden wij onze zorgverzekeringen aan in een collectief, met mooie extra's, via het Yezzer zorgcollectief voor ondernemers.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

 

In de maanden november en december kan je van zorgverzekeraar overstappen. Voor 31 december moet je jouw oude zorgverzekeraar opzeggen. Tot 1 februari heb je dan de tijd om een nieuwe zorgverzekeraar te kiezen. Deze nieuwe zorgverzekering gaat dan vanaf 1 januari van dat jaar in.

Wil jij de juiste zorgverzekeraar voor jou vinden? Vergelijk via onze site!

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel jouw vraag hieronder en wij nemen contact met jou op.

Velden met een * zijn verplicht.