Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Over Yezzer

Yellow Walnut is een site met online diensten met, door en voor ondernemers. Yellow Walnut is ontstaan vanuit de passie van een groep ondernemers. Met het idee dat het mooi zou zijn indien we met zijn allen in Nederland nog ondernemender worden. Diensten die belangrijk zijn bij het ondernemen zijn vaak te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar wanneer het jou juist wel uitkomt. Yellow Walnut vindt dat dit anders kan en maakt diensten toegankelijker voor ondernemers. Zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot. Het Yellow Walnut team bestaat uit de oprichters, medewerkers en een netwerk van professionals.

Voor meer informatie zie www.yezzer.nl.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    


Yellow Walnut maakt diensten voor ondernemers toegankelijker. Door services te ontwikkelen die makkelijk, betaalbaar en online beschikbaar zijn. Vanuit de kracht van het samen doen, het samen delen en het samen ontwikkelen. Daardoor kan het betaalbaarder en soms gratis.

Yezzer biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid zich via internet of telefonisch te verzekeren tegen verschillende risico’s. Wij bieden via internet de mogelijkheid aan premies te vergelijken, offertes op te vragen en verzekeringen af te sluiten. Dit doen wij als bemiddelaar en adviseur in schadeverzekeringen. Ook ons advies vindt via internet plaats.

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

 

Yezzer is zeker een voordelige keus. Doordat wij online werken kan alles veel voordeliger en sneller. Ook werken wij in een collectief, we doen het met z’n allen waardoor de kosten lager zijn. Wij zijn een onafhankelijke partij. Daardoor kunnen wij jou echt onafhankelijk adviseren.

Alles is snel en makkelijk online te regelen en neemt dus weinig tijd in beslag. Ook advies geven wij online! Tot slot heb je bij ons keuze uit veel verschillende soorten verzekeraars. Zodat je altijd de juiste keuze maakt. Onze kosten zijn bij AOV tot ruim 70% lager dan bij andere aanbieders!

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Heb je een klacht of ben je het oneens met een beslissing van een Yezzer medewerker? Neem dan contact op met Yezzer, dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing.


Wanneer je een formele klacht wil indienen kan dat natuurlijk ook. Doe dit graag schriftelijk, wij nemen jouw klacht dan in behandeling. Jij kan jouw klacht sturen naar:

Yezzer is een handelsnaam van:

Yellow Walnut Verzekeringen B.V.
Kabelweg 57
1014 BA Amsterdam


Wanneer je het niet eens bent met onze reactie, kun je jouw klacht altijd nog voorleggen aan het KiFiD (Postbus 93257, 2509 AG Den Haag, 0900-3552248, info@kifid.nl, www.kifid.nl). Dit is een onafhankelijk instituut, waar wij als dienstverlener bij aangesloten zijn. Ons inschrijvingsnummer bij het KiFiD is 300015199 .

 

Voor vragen en/of opmerkingen over het verzekeren bij Yezzer kan je ons altijd bellen of mailen. Wij zijn te bereiken op:

T: 088 - 939 2520
E: verzekeringen@yezzer.nl

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

 

Je kan ons altijd mailen. Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

T: 088 - 939 2520
E: verzekeringen@yezzer.nl

Heeft dit antwoord je geholpen?
    

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel jouw vraag hieronder en wij nemen contact met jou op.

Velden met een * zijn verplicht.