Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Algemeen

 • Bij Yezzer een verzekering aanvragen, hoe werkt dat?

  Yezzer biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid zich via internet of telefonisch te verzekeren tegen verschillende risico’s. Via de site van Yezzer kun je premies vergelijken, offertes opvragen en verzekeringen afsluiten. Ook ons advies vindt via internet plaats. Momenteel kun je via Yezzer arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zorgverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers afsluiten.

  Vul makkelijk online het formulier in om de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken en indien je een keuze hebt gemaakt een verzekering af te sluiten. Je kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen zodat wij je kunnen adviseren en ondersteunen bij de keuze voor een verzekering. 
   
  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Ik wil wisselen van verzekeraar, kan dat zomaar?


  Het wisselen van verzekeraar kan op ieder moment. Bij een autoverzekering die je online hebt geregeld ben je direct verzekerd. Bij een AOV kan je onze Overstap service gebruiken om te wisselen van verzekeraar, wij regelen dan alles voor jou. 

  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Wat zijn de voorwaarden om een verzekering af te sluiten bij Yezzer?

  Iedereen kan een verzekering afsluiten via Yezzer. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden, anders dan de voorwaarden die een verzekeraar kan stellen. Als een bepaalde verzekeraar jouw verzekering niet zou accepteren, dan zoeken wij verder voor jou naar een goed passende partij waar acceptatie wel mogelijk is. Als je via Yezzer een verzekering afsluit wordt je ook automatisch en vrijblijvend lid bij Yellow Walnut waardoor jij nog meer voordelen kan behalen op verschillende diensten. 

  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Ik heb verschillende activiteiten, kan dat op één verzekeringspolis?

  De verzekering die je afsluit is in principe alleen voor het opgegeven beroep of bedrijfsactiviteit. Uiteraard kunnen wij kijken of wij jouw nevenactiviteit(en) kunnen meenemen op de polis. Dit moet dan worden overlegd met de verzekeraar.

  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Wat is de minimale looptijd van een zakelijke verzekering?

  De verzekering loopt veelal minimaal één jaar. Daarna is deze in de regel maandelijks opzegbaar.
   

  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Kan ik mijn verzekering opzeggen in de tussentijd?

  Een zakelijke verzekering kan je na 1 jaar opzeggen, met een opzegtermijn van een maand. Tussentijds opzeggen, dus binnen 1 jaar, kan bij uitschrijving bij de Kamer van Koophandel of wanneer er wordt aangetoond/bewezen dat er geen verzekerd belang meer is.

  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Wat is het inloop/uitloop risico?

  Inlooprisico: Schade waarvan de oorzaak ligt vóór de ingangsdatum van de verzekering, maar die wordt ontdekt tijdens de looptijd van de verzekering.

  Uitlooprisico: Ook wel staartrisico genoemd. Dit zijn gemelde schades of schades die tot uiting zijn gekomen na beëindiging van de verzekering, maar waarvan de oorsprong nog lag tijdens de looptijd van de verzekering
   

  Heeft dit antwoord je geholpen?

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel jouw vraag hieronder en wij nemen contact met jou op.

Velden met een * zijn verplicht.

Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout