Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

Algemeen

 • Bij Yezzer een verzekering aanvragen, hoe werkt dat?

  Yezzer biedt ondernemers en bedrijven de mogelijkheid zich via internet of telefonisch te verzekeren tegen verschillende risico’s. Via de site van Yezzer kun je premies vergelijken, offertes opvragen en verzekeringen afsluiten. Ook ons advies vindt via internet plaats. Momenteel kun je via Yezzer arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zorgverzekeringen, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers afsluiten.

  Vul makkelijk online het formulier in om de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken en indien je een keuze hebt gemaakt een verzekering af te sluiten. Je kan natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen zodat wij je kunnen adviseren en ondersteunen bij de keuze voor een verzekering. 
   
  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Ik wil wisselen van verzekeraar, kan dat zomaar?


  Het wisselen van verzekeraar kan op ieder moment. Bij een autoverzekering die je online hebt geregeld ben je direct verzekerd. Bij een AOV kan je onze Overstap service gebruiken om te wisselen van verzekeraar, wij regelen dan alles voor jou. 

  Heeft dit antwoord je geholpen?
 • Wat zijn de voorwaarden om een verzekering af te sluiten bij Yezzer?

  Iedereen kan een verzekering afsluiten via Yezzer. Er zijn geen voorwaarden aan verbonden, anders dan de voorwaarden die een verzekeraar kan stellen. Als een bepaalde verzekeraar jouw verzekering niet zou accepteren, dan zoeken wij verder voor jou naar een goed passende partij waar acceptatie wel mogelijk is. Als je via Yezzer een verzekering afsluit wordt je ook automatisch en vrijblijvend lid bij Yellow Walnut waardoor jij nog meer voordelen kan behalen op verschillende diensten. 

  Heeft dit antwoord je geholpen?

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stel jouw vraag hieronder en wij nemen contact met jou op.

Velden met een * zijn verplicht.

Yezzer uitgelicht in de pers door: