MKB’er of ZZP’er?Regel je
verzekeringen
in een paar klikken.

Kies zelf of met hulp jouw verzekeringen. Makkelijk en snel. Superscherpe premies.

Direct naar

Online en Persoonlijk.

Yezzer is het onafhankelijke verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Met alle zakelijke verzekeringen voor jou als ondernemer. Online kan je verzekeringen vergelijken en afsluiten, met een ruim aanbod. En met hulp van je persoonlijke Yezzer adviseur. Omdat je bij Yezzer veel keus hebt uit verschillende verzekeraars ben je tot 40% goedkoper uit. Allemaal in 1 pakket, met collectiviteitskortingen en pakketkortingen, en met 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. Ontdek het nu!

Meer over ons

Altijd onafhankelijk vergelijken met 42 aangesloten verzekeraars!

Op yezzer.nl kun je gratis online alle relevante aanbieders van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) vergelijken, maar ook van alle andere ZZP en Bedrijfsverzekeringen. Zoals aansprakelijkheid en rechtsbijstand. Je krijgt een overzicht van de verzekeringen met de premies en voorwaarden erbij. Hulp nodig? De onafhankelijke adviseurs van Yezzer helpen je graag.

Vergelijk AOV premies
allianz
klaverblad
nationalenederlanden
markel
asr
aegon
aig
movir
hiscox
+ nog 33 andere aanbieders

Veelgestelde vragen over Yezzer

In het overzicht hiernaast vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Alle veelgestelde vragen

De kosten van een AOV kunnen erg uiteenlopen. Dit hangt voornamelijk af van de gekozen voorwaarden zoals looptijd en dekking, maar ook van de gekozen verzekeraar. Met de AOV vergelijkingstool kun je makkelijk en snel een overzicht krijgen van de kosten van verschillende AOV’s. Start nu direct met vergelijken. 

Bereken hier hoeveel een AOV jou gaat kosten.

De kosten van een verzuimverzekering variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de aard van de werkzaamheden, het personeelsbestand, de gekozen dekking en het gemiddelde ziekteverzuim binnen een organisatie. Het is belangrijk om te weten dat de kosten van een verzuimverzekering op maat worden bepaald en dat er specifieke details nodig zijn om een nauwkeurige schatting te geven.

Voor een aantal beroepen ben je wettelijk verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een advocaat moet bijvoorbeeld verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten om het beroep uit te mogen voeren.

Jouw opdrachtgever kan ook eisen dat jij een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dient af te sluiten om bij hen aan de slag te gaan. 

De kosten van een BAV kunnen verschillen per verzekering en verzekeraar. Daarnaast zijn de factoren beroep, omzet, verzekerde bedrag en eigen risico ook van invloed op de kosten van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Nee, een verzuimverzekering is niet wettelijk verplicht voor werkgevers, maar het kan wel verstandig zijn om er een af te sluiten om het bedrijf te beschermen tegen de financiële risico's van een zieke werknemer.

 

De keuze om wel of niet een AOV te nemen, is afhankelijk van jouw persoonlijke- en zakelijke situatie. Het is verstandig om je goed te laten informeren. Heb je als je arbeidsongeschikt raakt voldoende geld achter de hand om dit langdurig op te vangen? Of kan je tijdelijk terugvallen op het inkomen van je partner? Dan zijn voorzieningen niet direct nodig. Wel kun je je afvragen of je je eigen vermogen volledig wilt opmaken als je arbeidsongeschikt raakt, of dat je aanspraak wilt maken op het vermogen van jouw verzekeraar.  

In veel gevallen is het verstandig om wel een AOV af te sluiten. Dit kan op verschillende manieren, het gaat erom dat de verzekering goed bij jouw persoonlijke situatie past. Via Yezzer kun je online advies krijgen en helpen we jou om de meest geschikte oplossing te vinden zodat jij zorgeloos kunt ondernemen.
 
Bereken hier hoeveel een AOV jou gaat kosten.
 

 

Bij Yezzer is een AOV goedkoop, snel en makkelijk geregeld. Onze kosten liggen tot ruim 50% lager dan bij traditionele aanbieders. Dat komt omdat wij alles volledig online doen, daarom kan het goedkoper. Via onze website kun je AOV’s vergelijken, advies inwinnen of direct een AOV afsluiten. Allemaal wanneer het jou uit komt.

Yezzer is volledig onafhankelijk. Yezzer is geen onderdeel van een financiële dienstverlener of verzekeraar. Wij bieden niet slechts de producten van één verzekeringspartij aan. Wij bieden verzekeringen aan van (bijna) alle verzekeraars. Hierdoor kun jij via Yezzer de beste oplossing voor jezelf vinden!
Al onze AOV’s worden aangeboden in een collectief. Met z’n allen krijgen we daardoor als ondernemers een betere prijs. Dat levert jou direct voordeel op. 

Tot slot ontvangen wij geen provisie, over geen enkele verzekering. Hoe verdienen wij dan? Wij brengen per maand een servicevergoeding in rekening welke in de meeste gevallen lager is dan wat jij anders aan provisie zou betalen. Wat houdt deze service in? Persoonlijke service via telefoon en mail, ondersteuning bij schade of ziekte, collectiviteitsvoordeel, jaarlijkse controle van verzekering, onafhankelijk advies, zelf online AOV vergelijken en premie toetsing. Kortom, bij Yezzer ben je goedkoper uit, en met extra service erbij! 

Lees verder over lagere kosten.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan jou als ondernemer beschermen voor hoge kosten als je per ongeluk schade aanricht tijdens je werk. Dit kan aan spullen zijn, maar ook aan personen. Claims die worden gemaakt worden dan gedekt door jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Kijk hier voor meer informatie over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Liever dekking bij schade door (verkeerd) gegeven adviezen? Vergelijk dan hier beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemers

Op dit moment is het afsluiten van een AOV voor ZZP’ers nog niet verplicht. De politiek is er wel mee bezig om dit verplicht te stellen. Lees meer over de voor- en nadelen van een verplichte AOV

Een verzuimverzekering dekt de kosten van loondoorbetaling bij ziekte van werknemers gedurende de eerste twee ziektejaren, ook wel de eerste 104 weken genoemd. Daarnaast kan een verzuimverzekering ook de kosten dekken voor vervanging, verzuimbegeleiding, re-integratie en eventuele arbodienstverlening. Het biedt werkgevers financiële bescherming tegen de gevolgen van ziekteverzuim en helpt bij het waarborgen van de continuïteit van het bedrijf.

Bij beroepsaansprakelijkheid gaat het om de aansprakelijkheid voor jou en je bedrijf, door fouten tijdens het uitoefenen van jouw beroep. Het kan gaan om nalatigheid, om onjuistheden, gebrekkige adviezen, vergissingen en verkeerde handelingen. Als het gevolg daarvan kan er grote financiële schade ontstaan, waarvoor een opdrachtgever of een andere betrokkene jou aansprakelijk kan stellen. Met name advies en ICT beroepen hebben veel aan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zoals juristen, architecten, organisatie adviseurs, IT consultant, ICT bedrijven en financiële adviseurs.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen ‘zuivere vermogensschade’. Het gaat om financiële schade die ontstaat door jouw beroepsmatige handelen. Bovendien kun je kosten voor juridisch verweer laten dekken, net als de wettelijke rente en bereddingskosten. Onder de streep kun je rekenen op vergoeding van kosten die je nodig hebt om jouw belangen te verdedigen en te vergoeden, ongeacht of de schadeclaim terecht is.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) dekt je wanneer je door beroepsmatig handelen een fout maakt, zoals het geven van verkeerde adviezen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) geeft dekking wanneer je zaak- of letselschade aanricht bij een ander bedrijf. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je per ongeluk een kop koffie over iemands laptop stoot, of wanneer tijdens je werk letsel aanbrengt bij een persoon. 

Alle veelgestelde vragen

Wij helpen ondernemers groeien

Yezzer doet meer dan verzekeren alleen! Zo heeft Yezzer extra diensten waar klanten van Yezzer gebruik van kunnen maken. Om jou als ondernemer te helpen groeien en te ondersteunen. We've got your back!

Yezzer events

Yezzer organiseert regelmatig events exclusief voor haar klanten met top sprekers. Bijvoorbeeld over groei of duurzaam ondernemen. Zoals bijvoorbeeld met Olympisch Kampioen Nicolien Sauerbreij.

Luister hier naar Nicolien!
Groeiprogramma's

Klanten van Yezzer kunnen met korting meedoen aan de groeiprogramma's van GrowthClass. 3 maanden lang met andere ondernemers en o.l.v. mentoren en experts werken aan de groei van je bedrijf!

Bekijk het hier
Boostz Premium

Yezzer klanten krijgen het Boostz premium abonnement (t.w.v. € 249 per jaar) cadeau. Met o.a. webinars en challenges voor ondernemers en toegang tot 4 online kwartaaldoelsessies en 2 (live) intervisie sessies in Amsterdam

Meer weten