Lagere kosten

De kosten van verzekeren via Yezzer zijn lager voor jou dan verzekeren via traditionele aanbieders.
Dit omdat Yezzer alles online kan doen en als collectiviteit werkt. 

Bedenk je bij het uitrekenen van jouw AOV premie, dat de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting, waardoor de daadwerkelijk te betalen premie lager wordt.

 

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

"Goed advies en plezierig persoonlijk contact"

Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.

Michelle Rozenhart


Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

Hoe werkt het?


Over ons

Diensten die belangrijk zijn bij het ondernemen zijn vaak te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar wanneer het jou juist wel uitkomt. Yellow Walnut, waar Yezzer onderdeel van is, vindt dat dit anders kan en maakt diensten toegankelijker voor ondernemers. Zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot.

Lees meer


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout