De scherpste premies op de 3 belangrijkste ondernemersverzekeringen

In Nederland ga je geen partij vinden die zo transparant en goedkoop is als Yezzer. Bij ons kan je in 1 klap jezelf verzekeren voor arbeidsongeschiktheid, bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid. 

Laagste kosten A-merk verzekeraars

Hoge collectiviteitskortingen en daardoor superscherpe premies.

Vanaf €25 per maand BAV

Een goede, kwalitatieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) heb je al vanaf €25 per maand bij Yezzer. En dan krijg je echt geen uitgeknepen verzekering: dekkingen zijn gewoon goed. Geef ons maar 10 minuten om het aan je te laten zien.

Bereken mijn premie!

Een AOV vanaf €20 per maand

Verzekeren voor arbeidsongeschiktheid hoeft niet duur te zijn. Een belangrijk keuze die invloed heeft op de prijs is de duur van de uitkering. Bijvoorbeeld 2 jaar ipv tot je pensioen. Onze premies zijn ook nog eens ongekend scherp omdat duizenden ondernemers je voor gingen.

Laat maar eens zien!

Hoge collectiviteitskortingen

Ok, we geven dus hoge collectiviteitskortingen. Ze zijn echt hoog, geloof ons, want dit houden we natuurlijk scherp in de gaten. En omdat we zoveel klanten hebben presenteren we ons als een collectief richting verzekeraars. Resultaat: goede verzekeringen met hoge collectiviteitskortingen. Vind je een betere premie? Laat het ons weten.

Bereken premies

Jouw verzekeringen simpel en snel via Yezzer

  1. Kies de voor jouw interessante verzekeringen
  2. Doorloop de stappen
  3. Terug naar je winkelmand ga je via 'Terug naar overzicht'
  4. Alle premies berekend? Dan kan je afsluiten!

Welke verzekeringen sluit ik af

Je kan de belangrijkste ondernemersverzekeringen snel en simpel regelen bij Yezzer. Ook als je er maar 1 of 2 van de 3 nodig hebt of wilt. Maar wat houden die verzekeringen in?

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Heel simpel: er overkomt je iets op je werk of buiten je werk. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt er dan voor dat je een inkomen krijgt als je helemaal of gedeeltelijk niet meer je beroep kan uitvoeren.

Bij Yezzer heb je de mogelijkheid om zelf je uitkeringsduur te kiezen:

1. Met een uitkering van 2 jaar - Dit is echt om de eerste (financiële) klap op te vangen terwijl je je focust op herstel of op een ander beroep. Voordeel is dat deze optie er al vanaf €20 per maand is.

2. Met een uitkering van 5 jaar - Deze optie is wat duurder maar belangrijk is dat je hiermee tijd wint. Je hoeft niet direct te gaan zoeken naar een ander beroep of ander passend werk. Eerst focus dus op herstel. Dan de rest.

3. Met een uitkering tot pensioen - Duidelijk toch? Tot je pensioen ben jij verzekerd van een inkomen mocht je iets gebeuren. Weet dan ook dat een AOV fiscaal aftrekbaar is (net zoals bij de uitkeringen van 2 en 5 jaar trouwens) en dat je 37,05% tot 49,5% van je betaalde premie terugkrijgt van De Belastingdienst.

Bereken hier je persoonlijke premies

Bedrijfsaansprakelijkheid

Op je werk ben je niet WA verzekerd. Zo simpel is het. Als je dus veel bij klanten bent en je richt daar per ongeluk schade aan apparatuur of een persoon, heb je zonder een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering echt een probleem. 

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) ben je gedekt voor je aansprakelijkheid bij schade aan spullen van derden of personen door jouw toedoen.

Beroepsaansprakelijkheid

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) biedt dekking bij een fout in het werk of advies van jou. Het geeft je dus bescherming als de klant de financiële schade op jou zou willen verhalen. Je geeft dus niet alleen jezelf maar ook je klant zekerheid door deze verzekering af te sluiten.

De hoogte van je premie is met name afhankelijk van jouw beroep en de hoogte van het bedrag waarvoor je verzekerd wilt zijn. 

Daarnaast is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij Yezzer inbegrepen in een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Is dat ook direct geregeld. 

Een BAV met daarin bedrijfsaansprakelijkheid dekking is er al vanaf €25 per maand.

Geen onbekende verzekeraars, alleen A-merken

De verzekeringen die we aanbieden zijn van A-merk verzekeraars:

  • De AOV's met een uitkering van 2 en 5 jaar en de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn van a.s.r.
  • Voor de AOV met uitkering tot pensioen vraagt onze tech aan alle op ons aangesloten verzekeraars om met een goed aanbod te komen
  • De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is van Markel, een grote partij op het gebied van aansprakelijkheid 

Bij de verzekeraars biedt Yezzer hoge collectiviteitskortingen. Dit komt omdat alle ondernemers die klant worden, gratis lid worden van ons collectief.

Bereken hier je persoonlijke premies

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Je regelt alles zelf en online o.b.v. execution-only

Bij 'Yezzer Zelf' regel je alles zelf! Het afsluiten doe je op basis van execution-only. Dit betekent dat jij bepaalt en zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt bij het afsluiten van de verzekering(en).

Als je voor execution-only kiest wijzen we je daarom wel op je eigen verantwoordelijkheid. Yezzer is niet verantwoordelijk voor de keuzes die jij maakt. Wel helpen we je natuurlijk bij vragen en kunnen we jou informeren over de verzekeringen. Bel dan gerust 088 - 9392520 of stuur een e-mail naar zelf@yezzer.nl.