ZZP'er of MKB'er? Weten welke verzekeringen jij en je bedrijf nodig hebben?

Doe de scan en krijg binnen 2 minuten inzicht in welke verzekeringen jij nodig hebt

De Yezzer risicoscan

18.051 ondernemers gingen je voor!

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Makkelijk en voordelig!

 • Direct online te regelen
 • Lage premies
 • Ruim aanbod

Aan de slag

Bedrijfsverzekering

Wat is een bedrijfsverzekering en waar heb je die voor nodig? Als ZZP-er of MKB ondernemer weet je natuurlijk heel goed dat je alleen moet investeren in uitgaven die je onder de streep iets opleveren, dus het is goed om kritisch te zijn op verzekeringen die je kan afsluiten.

Met de beste bedrijfsverzekering sluit je een waardevolle dekking af, maar alleen als die voor jou relevant en belangrijk is.

Vergelijk via Yezzer bedrijfsverzekeringen en sluit online af. Wij vergelijken verschillende partijen voor jou, voor elk van de bedrijfsverzekeringen die jij wil. Sluit je meerdere verzekeringen dan bieden wij ook nog premiekorting. En het mooie is dat wij voor jou alle verschillende verzekeringen in 1 pakket aanbieden, ook al bestaat die uit verschillende verzekeraars.

Zo bieden wij o.a. de volgende bedrijfsverzekeringen:

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Lage premies
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Aan de slag

Hoe werkt het?

 1. Vul makkelijk en snel enkele gegevens in over je bedrijf
 2. Krijg een overzicht met de belangrijkste verzekeringen voor je bedrijf
 3. Vraag online een offerte op maat aan
 4. Sluit het pakket online af via de link in de offerte en klaar!

Wat is een bedrijfsverzekering?

De belangrijkste vraag: wat is een bedrijfsverzekering? Het is een verzekeringspolis specifiek voor jouw bedrijf. Je mag als ZZP-er of MKB ondernemer niet zomaar gebruik maken van je particuliere (privé) verzekeringen. Dat betekent dat je een aparte aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering en bijvoorbeeld computerverzekering nodig hebt. Als je die wilt gebruiken natuurlijk.
 
Bedrijfsverzekeringen zijn er in veel vormen, waardoor het verstandig is om die te vergelijken. De verzekeringen onderling en de verschillende verzekeraars waar je een polis kunt afsluiten. Wij maken je dat bij Yezzer online graag zo makkelijk mogelijk, zodat jij de beste bedrijfsverzekering kunt afsluiten voor de risico’s die jij graag wilt afdekken.
 
Populaire verzekeringen voor ZZP-ers en andere kleine bedrijven zijn bijvoorbeeld de:
Het zijn niet álle beschikbare verzekeringen, maar ze vormen wel een goede start om je hierin te verdiepen. Kijk goed naar de dekking die de polissen bieden, de voorwaarden waar je mee te maken krijgt en natuurlijk de premie die je ervoor betaalt. Op die manier bepaal je zelf of ze voor jou een goede investering vormen, zodat je daar onder de streep voordeel van hebt.

Online bedrijfsverzekeringen vergelijken

Wil je online bedrijfsverzekeringen vergelijken? Met onze vergelijkers zetten we de mogelijkheden eenvoudig op een rij voor je. Wij bieden een ruim aanbod aan verschillende zakelijke verzekeringen, van veel verschillende verzekeraars. In 1 pakket, met collectieve en pakketkortingen waardoor de premies ook lager zijn.

Meer weten

Bedrijfsverzekering berekenen en afsluiten

Je kunt online de bedrijfsverzekering voor ZZP-ers selecteren waar jij mee aan de slag wilt. Je kunt online een bedrijfsverzekering berekenen en de mogelijkheden vergelijken. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een WA bedrijfsverzekering, Beroepsaansprakelijkheidsverzekering of Rechtsbijstand.

Meer weten