Cyber security verzekering

Lees hieronder wat een cyber security verzekering is en waarom die belangrijk is. Of laat ons cyberverzekeringen voor jou vergelijken

Vergelijk Cyberverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Cyber security verzekering

Wat is een cyber security verzekering en waarom is die belangrijk? Het heeft te maken met de potentiële schade en de zwakke plekken van jouw beveiliging. Veel ZZP-ers en andere ondernemers zijn zich niet goed bewust van de risico’s die zij lopen.

Een cyber security verzekering biedt dekking bij data-aanvallen, net als bij veel meer dan dat. Bijvoorbeeld bij hacks, digitale afpersing, digitale aansprakelijkheid en problemen met de privacy.

Potentiële schade: zwakke plekken van de beveiliging

De potentiële schade van digitale aanvallen is enorm. Het kan gaat om miljoenen omzetverlies, enorme reputatieschade of hoge kosten voor onderzoek naar daders en wat er precies is gebeurd met data die werd gestolen. De potentiële kosten nemen alleen maar toe, nu we meer vaste en mobiele apparaten gebruiken en ook andere devices aansluiten op het Internet of Things.

Veel ondernemers hebben diverse zwakke plekken, maar zijn zich daar niet goed van bewust. Een cyber security verzekering dekt de financiële risico’s die je loopt, waardoor die snel populairder wordt bij ZZP-ers en andere ondernemers. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw cyberverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Cyber security verzekering berekenen

Wil je het cyberrisico verzekeren? Je kunt online een cyber security verzekering berekenen en vergelijken. Ontdek voor welke premie jij jouw bedrijf goed kunt beschermen tegen de hoge kosten bij digitale financiële schade. Vergelijk verzekeringen om daar de beste keuze uit te maken, zodat je die meteen online af kunt sluiten. De beste manier om je via Yezzer te verzekeren tegen schade door digitale criminelen die het op jouw bedrijf gemunt hebben.

De kosten van een cyberverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijken bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.