Cyber protect verzekering

Ontdek waarom een cyberverzekering belangrijk is. Of laat ons cyberverzekeringen voor jou vergelijken

Vergelijk Cyberverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Cyber protect verzekering

De cyber protect verzekering wint snel aan populariteit bij ZZP-ers en ondernemers. Benieuwd waarom? De digitale risico’s nemen toe, omdat meer criminelen proberen bedrijven digitaal te raken.

Waarom afsluiten?

Het begon in 1971 ooit met de volgende zin op de telex: I'm the creeper: catch me if you can”. Het was de eerste computerworm, geschreven door Bob Thomas. Onschuldig, omdat het slechts ging om een bericht dat ondernemers bewust moest maken van hun kwetsbaarheid.

Computerwormen en andere kwaadaardige software was lange tijd experimenteel en relatief onschuldig. Tot in 1988, toen een worm door Robert Tappan Morris (vandaar de Morris-worm) zo’n 10 procent van het internet plat wist te leggen. Het werd duidelijk hoe groot de impact kon zijn van digitale aanvallen.

Cybercriminelen hebben ontdekt dat ze bedrijven op allerlei manieren digitaal kunnen aanvallen. Door gegevens te stelen, software te hacken en door ransomware te plaatsen en ZZP-ers of andere ondernemers af te persen. Een cyberverzekering is dan een mooie oplossing.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw cyberverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Cyber protect verzekering berekenen

Wil jij je goed beschermen tegen de financiële risico’s van deze digitale aanvallen? Een cyber security verzekering is dan de beste keuze. Je sluit een dekking af voor allerlei digitale kostenposten die er kunnen ontstaan. Je draait zelf niet op voor de kosten van een digitale aanval, waardoor jij door kunt gaan met ondernemen en je niet verder in de problemen komt.

De kosten van een cyberverzekering voor ZZP vergelijken? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijken bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.