Beroepsaansprakelijkheidsverzekering software ontwikkeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor software ontwikkeling gezocht?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering software ontwikkeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor software ontwikkeling gezocht? Speciaal voor software ontwikkelaars. Gespecialiseerd in PHP, ASP, .NET of C#? Sluit een verzekering af, ook als je veel werkt met JavaScript, Java, XML en andere programmeertalen.

De software die je ontwikkelt en levert kan bugs of andere fouten bevatten, waardoor klanten kosten maken. Wil je je voor die schade verzekeren? Dan is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor software ontwikkeling een goede keuze.

Tip: de beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor schade door geleverde software, net als door niet-geleverde software. Een goede dekking voor jou als software ontwikkelaar, zodat je op een ontspannen manier zaken kunt doen met jouw klanten.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor software ontwikkelaars: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Bij Yezzer zijn we er speciaal voor software ontwikkelaars zoals jij, als je zoekt naar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Wij zorgen ervoor dat jij een zakelijke verzekering af kunt sluiten, bijvoorbeeld als je werkt als zelfstandig programmeur of ontwikkelaar.

We zijn er speciaal voor ZZP-ers en freelancers, gespecialiseerd in software en de ontwikkeling daarvan. En werk je breder op het gebied van ICT of zoek je naar dekking voor specifieke diensten die je aanbiedt? We zijn jouw specialist voor de zakelijke beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Voor een scherpe premie per maand, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op dekking voor de risico’s die je zakelijk loopt. 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor software ontwikkelaars berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

.