Beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog

Zoek je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een psycholoog?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering psycholoog

Zoek je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een psycholoog? Bij Yezzer helpen we je jouw vak goed verzekerd uit te voeren. Zonder zorgen, omdat je profiteert van een goede dekking voor eventuele beroepsfouten.

Zelfs als je zorgvuldig werkt gaat er zo nu en dan helaas een keer iets mis. Met onze verstandige dekking voor jouw beroepsrisico’s voorkom je onverwachte hoge kosten. Wij dekken de schade die ontstaat door een onverhoopte professionele vergissing. Een zorg minder voor jou, zodat jij je volledig kunt richten op jouw cliënten.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt de belangrijke dekking voor jouw praktijk. Speciaal voor ZZP-ers en andere zelfstandigen, met een duidelijke dekking waarvoor je een scherpe premie betaalt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor psychologen: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Maak je een kostbare fout als psycholoog? Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering zijn de kosten gedekt, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Cliënten kunnen je aansprakelijk stellen voor geleden financiële schade. Het gaat in verzekeringstaal om ‘zuivere vermogensschade’, die flink in de papieren kan lopen.

Heeft een cliënt meer sessies gehad en betaald dan nodig was, zonder het gewenste resultaat? Of leidt jouw carrière-advies helaas niet tot het gewenste resultaat? Of zelfs een ongewenst resultaat? Dan biedt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Het biedt de belangrijke dekking die je nodig hebt, zodat je de financiële gevolgen zelf niet hoeft te dragen.

Een fijne beroepsverzekering die rust geeft, die we bij Yezzer natuurlijk afstemmen op de risico’s die je loopt. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering speciaal voor jou als psycholoog. Met de juiste dekking voor een scherpe premie, zodat je daar aan de andere kant gelukkig niet te veel voor betaalt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor psychologen berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.