Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een bewindvoerder aanvragen?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een bewindvoerder aanvragen? Afgestemd op de risico’s die jij loopt, zelfs als je zorgvuldig werkt voor jouw cliënten. Aan taken die je met veel aandacht uitvoert, maar waar helaas af en toe een foutje in kan sluipen. Een kostbaar foutje in veel gevallen, waarvoor de cliënt jou als ZZP-er aansprakelijk kan stellen.

Misschien ken je het belang om jouw cliënten goed te verzekeren. Minstens zo belangrijk is het om als bewindvoerder zelf een goede BAV af te sluiten. Speciaal voor de advieswerkzaamheden die je doet, waarmee je ongemerkt veel verantwoordelijkheid neemt.

Je moet als zelfstandig bewindvoerder vaak in korte tijd veel organiseren. De risico’s kunnen daarbij oplopen. Bovendien ben je als bewindvoerder verplicht om je ‘afdoende te verzekeren’ tegen beroepsaansprakelijkheid. Dat stelt het Reglement register bewindvoerders Wsnp II. Je bent goed gedekt als je gebruik maakt van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering die we je bij Yezzer kunnen aanbieden.

Wij denken met je mee over de BAV die je nodig hebt, waarmee je voldoet aan de belangrijke voorwaarden die bijvoorbeeld de Rechtbank daaraan stelt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

 

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor bewindvoerders: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Wil je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen? Wij laten je bij Yezzer zien welke premie je betaalt, op basis van de dekking die je nodig hebt. Voordelig en met de juiste voorwaarden, om je daar niet druk over te maken. Wij helpen je een BAVte vinden die ervoor zorgt dat jij jouw cliënten onbezorgd kunt helpen en adviseren. Ervaar de vrijheid om te ondernemen, als ZZP bewindvoerder met een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor bewindvoerders berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.