Bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering ZZP vergelijken

Werk je als ZZP’er? Dan wil je niet voor financiële verrassingen komen te staan. Bij Yezzer kun je makkelijk en snel een AVB voor ZZP’ers kiezen die het beste bij jou past. Met onze AVB vergelijkingstool kun je gratis online de verschillende bedrijfsaansprakelijheidsverzekeringen voor ZZP'ers van onze aanbieders vergelijken. 

De Yezzer Premiescan

Vergelijk hier verzekeraars en sluit direct af. In een paar minuten geregeld.

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Waarom AVB voor ZZP vergelijken met Yezzer?

  • Ruim aanbod
  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Scherpe premies
Vergelijk hier jouw AVB

AVB voor ZZP afsluiten

Per ongeluk een kop koffie over iemands laptop heen gegooid? Dit kan vervelende kosten opleveren. Als ZZP’er is het handig om een extra verzekering af te sluiten om dit soort kosten te dekken. Neem daarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers. Wanneer je schade aanricht aan personen of andermans eigendommen tijdens je werk, wordt dit gedekt met een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB). Het afsluiten van een AVB is niet alleen handig voor jezelf, maar ook steeds meer bedrijven en overheidsinstanties vragen van ZZP’ers dat ze een AVB afsluiten voordat ze een opdracht krijgen. Ga direct aan de slag en vergelijk bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP'ers. 

AVB ZZP vergelijken

Yezzer heeft meerdere verzekeraars in het bestand die een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers aanbieden. Maar hoe kies je dan de verzekering die het beste bij je past? Hiervoor heeft Yezzer een tool gemaakt waarin je een AVB kunt vergelijken. Na het invullen van een aantal gegevens over je bedrijf krijg je een overzicht met verschillende verzekeringen met de premies en voorwaarden erbij. Daarna kun je gemakkelijk online je verzekering afsluiten. Heb je toch hulp nodig bij het vergelijken en uitkiezen van een verzekering? Een van onze gespecialiseerde adviseurs kan je daarbij helpen. Met behulp van onze adviseurs, ben jij verzekerd van kundig advies en een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die het beste bij jou past. Wil je zelf alvast aan de slag gaan? Begin dan direct met het vergelijken van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers! 

Kosten ZZP bedrijfsaansprakelijkheidverzekering

Bij het kiezen van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP is het handig om voor jezelf te bedenken wat je nodig hebt. Als eerste kijk je dan naar het beroep dat je uitoefent. Ben je bijvoorbeeld timmerman? Dan heb je meer kans om ergens schade aan te richten dan wanneer je een tekstschrijver bent. Wanneer je een beroep hebt waar je meer kans hebt om schade te maken, valt je maandelijkse premie ook hoger uit. Verder wordt er nog gekeken naar de jaaromzet van je bedrijf. Wanneer je een hoge jaaromzet hebt kan de maandelijkse premie ook hoger worden. Ga aan de slag en bereken hier jouw premie

Wat wordt gedekt met een AVB voor ZZP?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor ZZP dekt schade wanneer je tijdens je werkzaamheden per ongeluk aan iets of iemand schade aanricht. Dit geldt voor de volgende soorten schade: algemene aansprakelijkheid, letselschade en algemene beschadiging. Algemene aansprakelijkheid is schade die je aanricht aan personen of andermans eigendommen tijdens je werk. Daarnaast wordt ook letselschade gedekt. Er is sprake van letselschade wanneer je letsel bij iemand aanbrengt of iemands gezondheid benadeeld. Als laatste wordt je gedekt bij beschadiging, verdwijning of vernietiging van zaken van derden. 

Een AVB voor ZZP vergelijken en afsluiten bij Yezzer

Als ZZP’er is het erg gemakkelijk om via Yezzer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zoals eerder genoemd kun je zelf of met behulp van een van onze adviseurs bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen voor ZZP'ers bekijken en vergelijken. Onze verzekeringspremies behoren tot de laagste van de markt. Doordat wij volledig online werken liggen onze kosten lager dan andere aanbieders. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen je graag met het kiezen van een ZZP bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die het beste bij jou past. Voor meer informatie over een verzekering kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.
 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten