Arbeidsongeschiktheids-verzekering via Yezzer

Yezzer = verzekeren verbeteren. Bij ons vergelijk je binnen 3 minuten de grootste verzekeraars en combineren we online met de kennis van onze AOV specialisten Constantijn en René. Resultaat: de laagste premies en afsluitkosten van Nederland. En dat met op maat service als je dat nodig hebt 👊 

Start met AOV premies vergelijken!

78.352 ondernemers gingen je voor!

asr
allianz
klaverblad
movir
aegon
avero-achmea
goudse

Waarom een AOV via Yezzer?

 • Ruim aanbod
 • Makkelijk online te regelen
 • Collectiviteitskorting, dus lagere premies
 • Bij ons vergelijk je verzekeringen: altijd de scherpste deal
AOV's vergelijken

Wat en wie zijn Yezzer?

In de verzekeringswereld gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en worddocumenten via de e-mail. 

Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij snappen wat ondernemers willen.

We zijn een onafhankelijke vergelijker en doen zaken met alle bekende verzekeraars. Wel zo eerlijk want zo kan jij echt vergelijken en de arbeidsongeschiktheidsverzekering kiezen die bij jou past. 

En zoals bij veel vergelijkers hebben verzekeraars er best wat voor over om bovenaan te staan. De reden: meer dan 66 duizend ondernemers hebben hun AOV bij ons vergeleken. Dat betekent voor de verzekeraars veel potentiële klanten via Yezzer. 

Het gevolg: we krijgen ontzettend hoge collectiviteitskortingen! Die kortingen geven we aan jou terug en daardoor kunnen we je de laagste premies van Nederland bieden. Je bent dus bijna altijd beter uit bij Yezzer. Vergelijk onze premies en afsluitkosten maar eens met die van andere tussenpersonen 😎

Start met AOV premies vergelijken!

78.352 ondernemers gingen je voor!

Onze AOV specialisten

Bij Yezzer combineren we slim online werken met de service van gecertificeerde AOV specialisten. We bieden je zoveel mogelijk online service maar je mag natuurlijk altijd bellen als je er niet uitkomt. Daarnaast regelen onze specialisten alle communicatie met de verzekeraar waar jij voor kiest en checkt hij alle papieren. Er gaat dus niks uit zonder dat een echt persoon naar jouw AOV aanvraag heeft gekeken. 

Nu weet je ook direct ons verdienmodel: onze AOV's zijn commissievrij, ons verdienmodel zit in de administratiekosten en de servicefee. Deze zijn meteen ook de laagste van Nederland. Juist omdat wij slim omgaan met jouw aanvraag!

Maar nogmaals: als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen met onze AOV specialisten René en/of Constantijn

René

Constantijn

Hoe werkt Yezzer

 1. Vul in 3 minuten makkelijk enkele gegevens in
 2. Krijg een vergelijkingsoverzicht met AOV premies
 3. Wil je verder? Kies dan of je met of zonder advies een AOV wil afsluiten
 4. Zet de aanvraag online in en wij gaan aan de slag voor je!

Gebruik de vergelijker

Gratis

 • Snel en makkelijk
 • Filter op voorwaarden, prijs en aanbieder
Vergelijk nu

Afsluiten zonder advies

€249 + €60 administratiekosten p/j

 • Snel afsluiten zonder advies
 • Direct aan de slag
Sluit nu zelf af

AOV aanvragen met advies

€249 + €15 servicekosten p/m

 • Direct passend advies
 • Een weloverwogen keuze
Krijg direct advies