Écht flexibel werken bij Yezzer

Zelf zoveel mogelijk je tijd indelen? Kom dan echt flexibel werken bij de leukste en innovatiefste startup in de verzekeringssector. En dat is niet alles: als je verzekeringsadviseur wilt worden, betalen we je opleiding.  

Yezzer is het snelst groeiende verzekeringsplatform van Nederland. Door slimme technologie, de kracht van het collectief en persoonlijke aandacht zijn wij hard bezig de verzekeringssector positief te veranderen en verzekeren voor ondernemers te verbeteren.

Join Yezzer!

Zelf je tijd indelen en tegelijkertijd contact met allerlei ondernemers. Dat is allemaal mogelijk bij Yezzer. Benieuwd? Vul dan het formulier in!

Voor iedereen die mee wil helpen de verzekeringssector positief te veranderen

 • Wft Adviseurs die ondernemers willen helpen in het goed afdekken van hun risico's (Nog geen diploma? Geen probleem, we leiden je op!)
 • Back office heroes die het leuk vinden om de administratie perfect in orde te brengen en houden
 • Marketeers die samen met onze marketing manager ervoor zorgen dat nog meer ondernemers door Yezzer geholpen kunnen worden
   

Heb je zelf een idee wat jij bij ons wilt gaan doen? We zijn benieuwd! Neem zeker contact op!

En daarnaast...

Of je als adviseur, marketeer, developer, of welke andere rol dan ook bij Yezzer komt: je helpt daarnaast mee met het ontwikkelen en verbeteren van de oplossingen en dienstverlening van Yezzer. Yezzer is een startup. Zo werken we voortdurend aan onze website, service en productaanbod en zetten we digitale marketing in om te blijven groeien. Hier krijg jij ook een rol in. Wij horen graag nieuwe ideeën, bijvoorbeeld over het optimaliseren van processen of nieuwe marketingkanalen. En krijg je ruimte voor het uitvoeren van nieuwe initiatieven en ideeën.

Dit bieden wij!

 • Werken bij het innovatiefste, leukste en snelst groeiende ondernemers verzekeringsplatform van Nederland;
 • Wij houden rekening met jouw agenda;
 • Wisselende uren per week mogelijk (min. 4 dagen per week, 4 uur per dag)
 • Een gezellig en informeel team;
 • Ruimte voor eigen initiatieven;
 • Teamuitjes, vrijdagmiddag borrels én een tap die altijd aan staat;
 • Een goed salaris dat aansluit bij jouw opleidingsniveau, kennis en ervaring;
 • 13e maand regeling;
 • Interne opleidingen en een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitdagend werk waarbij niet alleen de klant maar ook jij je dromen kan najagen.

Dit is de sfeer!

Met successen en tegenslagen hebben we onze dienstverlening steeds verder verbeterd. Want… zonder tegenslag geen overwinning! En dit kenmerkt onze werkmentaliteit: fouten maken is menselijk en jezelf verbeteren ook. We horen graag jouw ideeën voor nieuwe initiatieven, of je nou een week of al drie jaar bij ons werkt. Daarnaast hangt er een gezellige sfeer op kantoor en lunchen we altijd gezamenlijk. Humor en lachen vinden we belangrijk. Geen mensen in pak maar gewoon lekker in je sneakers naar kantoor. Je krijgt veel variatie in je dagelijkse werkzaamheden, zoals je dat alleen bij start-ups ziet. Yezzer is het bewijs dat werken in de verzekeringssector ook leuk kan zijn!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Over Yezzer...

De verregaande digitalisering van onze wereld is een feit, behalve in de verzekeringswereld. Daar gaat het er nog lekker ouderwets aan toe, met een adviseur in pak en word documenten via de e-mail. Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij snappen wat ondernemers willen. We doen zaken met alle verzekeraars, waardoor ondernemers goed kunnen vergelijken; we realiseren collectiviteits-kortingen, waardoor ondernemers bij ons de scherpste premies vinden; ze krijgen persoonlijke hulp van onze adviseurs indien gewenst; en we doen dat allemaal in begrijpelijke taal. Plus: we bieden toegang tot de podcasts, webinars en events van Boostz die ondernemers verder te helpen.

Duizenden ondernemers zijn al klant van Yezzer en met jou erbij willen we nog meer ondernemers goed helpen! 

Verzekeren Verbeteren