Yezzer wil jou als ondernemer helpen succesvol te zijn

Je bent als ondernemer net of al weer een tijdje begonnen met jouw bedrijf om jouw droom na te jagen. Je wil iets toevoegen aan de wereld, iets veranderen, iets neerzetten en opbouwen. Dat vinden wij geweldig. In een ideale wereld zou je als ondernemer alleen maar met jouw passie bezig zijn. Echter, in werkelijkheid, zijn er ook veel randzaken die je als ondernemer moet regelen maar die vaak ingewikkeld zijn en veel geld en tijd kosten.

Het regelen van je ondernemersverzekeringen is er één van. Over het algemeen niet iets waar je superblij van wordt. Dat ervaarden wij in ieder geval toen wij als ondernemers onze eerste bedrijven opzetten en uitbouwden. Dat moet anders kunnen, dachten wij. Daarom besloten wij in 2014 Yezzer op te zetten. Om jou als ondernemer helpen succesvol te zijn, ervoor te zorgen dat jij in je kracht staat en jou te laten ondernemen zonder te veel bezig zijn met de risico’s van het ondernemerschap.

Daarom kun jij als ondernemer bij ons op een makkelijke manier al je ondernemersverzekeringen regelen tegen de beste voorwaarden. Je kunt alle verzekeraars onafhankelijk vergelijken en hebt dus ruime keus en inzicht. Je kunt gebruik maken van collectiviteitskortingen en krijgt dus de beste voorwaarden. En met behulp van een persoonlijke adviseur kun je de verzekering uitzoeken die het beste past bij jou of jouw bedrijf. Inmiddels hebben al duizenden ondernemers hun verzekeringen via Yezzer geregeld.

Yezzer: vóór en dóór ondernemers

Yezzer is opgericht door ons, Adriaan van Loon en Annette Wassenaar. Na onze gezamenlijke studietijd begonnen we los van elkaar aan onze eigen ondernemersreizen. Adriaan bouwde meerdere bedrijven in Nederland uit. En Annette bouwde in 10 jaar tijd haar mediabedrijf in Moskou op. In 2013 startten wij met Yellow Walnut, het moederbedrijf van Yezzer, en sinds 2014 hebben wij het onze missie gemaakt om ondernemers te helpen succesvol te zijn door de verzekeringsmarkt voor ondernemers positief te veranderen. Inmiddels hebben we een fantastisch team aan adviseurs, marketing specialisten en ondernemerschapsexperts met dezelfde missie en zijn we al een aardig eind op weg om de verzekeringsmarkt in beweging te krijgen. Wil jij of weet jij iemand die wil mee bouwen aan onze missie? Kijk dan hier voor de laatste vacatures bij het innovatiefste en leukste bedrijf binnen de verzekeringssector!

 

           

Founder Annette Wassenaar                                              Founder Adriaan van Loon

 

Wil jij een voorstel over hoe je het beste jouw ondernemersrisico’s afdekt?

Vul hier dan in 3 minuten een aantal gegevens in en krijg een persoonlijk adviseur toegewezen die binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opneemt, met jou meedenkt over jouw ondernemersrisico’s en jou direct een vrijblijvend voorstel per mail stuurt. Of bel ons voor persoonlijke ondersteuning op 088 - 93 92 520.

"Tevreden? Dat was ik zeker!"

Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken, waarbij je alleen eenmalig betaalt voor het afsluiten ervan ..... Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk en na afloop werd ik gebeld om te vragen of ik tevreden was over de gang van zaken. Dat was ik zeker!

Maaike Coppoolse
Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout