Rechtsbijstand voor ZZP'ers

Verzekerd van juridische hulp. Ook bij incasso. Speciaal voor ZZP'ers. Check je premie en sluit direct online af!

Deze rechtsbijstandverzekering is van Reaal, en sluit je af via Yezzer.

De Yezzer direct geregeldPremie Check

Krijg direct je premie te zien. Online af te sluiten. In 2 minuten geregeld!

Lage premie, geen eigen risico

Je bent verzekerd voor rechtsbijstand bij conflicten in Nederland. En voor schade die een ander je toebrengt in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Hier betaal je maar € 16,71 per maand (incl. assurantiebelasting) voor. Zonder eigen risico.

Telefonisch advies, altijd hulp

Als ZZP'er wil je natuurlijk geen conflict met je opdrachtgever. Maar wat als dit toch gebeurt? Met deze ZZP verzekering Rechtsbijstand kan je altijd bellen met de juristen van DAS. Zij denken met je mee en geven je advies.

Incassobijstand bij onbetaalde facturen

Je hebt geen zin in klanten die niet betalen. Dat kost je tijd en geld. Met deze ZZP verzekering Rechtsbijstand krijg je incassobijstand. Geef je onbetaalde facturen aan de incassospecialisten van DAS, en zij nemen het aanmaningsproces doeltreffend van je over.

Makkelijk online te regelen!

 • Direct online af te sluiten
 • Lage premie
 • Goede dekking
Check je premie

Dit is verzekerd!

 • Rechtshulp bij een conflict over schade aan je eigendommen
 • Incassobijstand als een klant niet betaalt
 • Advies over je rechtspositie en juridische mogelijkheden
 • Beoordelen van contracten als je een conflict verwacht
 • Conflict over je bedrijfs- of kantoorruimte

Voorwaarden

Hier vind je de uitgebreide voorwaarden. Deze verzekering is op basis van 'execution only', dit houdt in dat je zelf verantwoordelijk bent voor het afsluiten van de verzekering.

 • Rechtsbijstand in Nederland
 • Geen eigen risico
 • Inclusief incassobijstand
Check je premie

Juridische zekerheid met een rechtsbijstandverzekering voor ZZP'ers

Een rechtsbijstandverzekering voor ZZP-ers biedt jou juridische zekerheid. Bijvoorbeeld als er geen oplossing komt bij een conflict met een klant. Het zijn geen situaties waar je vaak aan denkt, maar ook buiten jouw schuld om kan er helaas wel eens iets uit de hand lopen en tot problemen leiden.


Waarom de rechtsbijstandverzekering voor ZZP'ers van belang is blijkt vaak pas als je er mee te maken hebt. Op dat moment is het te laat, vooral als er sprake is van een verplichte wachttijd. Je kunt dan geen gebruik meer maken van de dekking, waardoor je zelf een advocaat moet inschakelen of hoge juridische kosten moet maken.


Waarom een rechtsbijstandverzekering?
Je doet eerlijk zaken door mooie producten of diensten te leveren. Waarschijnlijk doe jij er ook alles aan om geen conflicten te laten ontstaan. Soms kan er echter toch een vervelende situatie ontstaan. Je verwacht het vaak niet, maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Er kan daardoor makkelijk wat gebeuren, waardoor er hoge juridische kosten kunnen ontstaan.
Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een afnemer die z’n factuur niet betaalt, aan contracten die toch niet zo waterdicht blijken of aan letsel en schade die ontstaat waarbij niet helemaal duidelijk is wie de schuld heeft? Er kan een juridisch conflict ontstaan. Als ZZP-er heb je waarschijnlijk niet de kennis en expertise om je op basis van de wet te verdedigen. Een advocaat of juridisch specialist rekent honderden euro’s per uur, waardoor een rechtsbijstandverzekering in die gevallen heel interessant kan zijn.

Check deze ZZP verzekeringen ook nog. In 1 pakket af te sluiten:

Hoe werkt het?

 1. Vul makkelijk enkele gegevens in over je bedrijf
 2. Krijg direct jouw premie te zien
 3. Maak eenmalig een account aan
 4. Sluit de verzekering online af en klaar!

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Een pakket met meerdere ZZP verzekeringen?

Heb je nog meer verzekeringen nodig als ZZP'er? Dan kan je die hierboven selecteren, een premieberekening doen en inloggen met je account. Je kan dan direct ook die extra verzekeringen afsluiten. In 1 pakket, met 1 factuur en 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Meer weten

Bedrijfsverzekering berekenen en afsluiten

Je kunt online de bedrijfsverzekering voor ZZP-ers selecteren waar jij mee aan de slag wilt. Je kunt online een premieberekening doen. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, inventaris en goederenverzekering of rechtsbijstand.

Meer weten