WA bedrijfsverzekering

Ben jij op zoek naar een WA verzekering? Vind hieronder alle informatie, wij helpen je graag verder.

Vergelijk bedrijfsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

WA bedrijfsverzekering

Een WA bedrijfsverzekering afsluiten? Je kunt online de diverse verzekeraars vergelijken, zowel voor een losse polis als binnen de pakketten die er beschikbaar zijn. Speciaal voor ZZP-ers en andere ondernemers, afgestemd op de risico’s die jij loopt.

Waarschijnlijk kijk je goed uit voor dure vazen en bijzondere kopjes koffies. Maar, hoe zit dat met een glazen deur die je over het hoofd ziet of een dure laptop waar jouw koffie overheen valt? Een ongeluk zit in een klein hoekje, vooral als je aan het werk bent.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw bedrijfsverzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vergelijken: WA polissen voor ZZP

Benieuwd naar de verschillende WA-polissen voor ZZP-ers die er beschikbaar zijn? Je hebt de keuze uit een breed aanbod, bij diverse verzekeraars. Bij Yezzer maken we het je graag makkelijk, bijvoorbeeld om een polis te berekenen en om de alternatieven met elkaar te vergelijken. Zet ze overzichtelijk op een rij en bereken de premie die je op basis van jouw onderneming betaalt.

We letten bij het voorstel voor een WA bedrijfsverzekering bijvoorbeeld op de maximale dekking, net als op eventuele uitsluitingen. Op die manier zorgen we voor een WA bedrijfsverzekering voor ZZP-ers, die precies past bij de manier waarop jij graag wilt ondernemen.

Ondanks dat jij voorzichtig te werk gaat en goed oplet zit een ongeluk altijd in een klein hoekje. Door de risico’s af te dekken met bijvoorbeeld een verzekering voor de wettelijke aansprakelijkheid kun jij vrijuit ondernemen. Een fijn gevoel en belangrijke voorwaarde voor succes, omdat je niet onverwacht te maken krijgt met hoge kosten voor schade die je veroorzaakt.

WA bedrijfsverzekering afsluiten

Wil je een WA bedrijfsverzekering afsluiten of ben je benieuwd naar de andere dekkingen die belangrijk zijn? Door jouw bedrijf goed te verzekeren voorkom je hoge kosten door aansprakelijkheid, door beroepsaansprakelijkheid en bijvoorbeeld op het moment dat je rechtsbijstand nodig hebt. Het zijn situaties waar je waarschijnlijk liever niet aan denkt, maar waar je vroeg of laat een keer mee te maken krijgt. Dat is vervelend, maar in ieder geval financieel niet zo pijnlijk als je een goede verzekering hebt.

Wij denken graag met je mee over de beste bedrijfsverzekering , bijvoorbeeld voor de zakelijke aansprakelijkheid. Op die manier laten we je zien wat voor jou de beste keuze is. Dat kan gaan om een losse polis, net als om een verzekering binnen een breder pakket. We doen jou een voorstel op maat, waarbij we in een aantal gevallen gebruik maken van diverse verzekeraars.

Meer weten over een WA bedrijfsverzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.