Yezzer Zorgcollectief voor ondernemers

Het Yezzer Zorgcollectief voor ondernemers! Hoge collectieve kortingen op veel zorgverzekeraars. Voor jou als ondernemer, jouw gezin en medewerkers. Vergelijk, bereken jouw voordeel en doe mee!

Voordelen voor jou:
  • Hoge collectieve kortingen
  • Vergelijk veel zorgverzekeraars
  • Snel en makkelijk online geregeld

Nu met extra ondernemersvoordeel!
Doe de Zorgcheck

Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen

De premies voor zorgverzekeringen zijn fors gestegen. Reden voor Yezzer om speciaal voor ondernemers, en hun gezinnen en medewerkers, een Zorgcollectief op te zetten. Want vanuit onze gezamenlijke kracht als ondernemers staan wij sterker!

En het is gelukt! Bij veel zorgverzekeraars hebben wij kortingen weten te krijgen voor jullie. Via het Yezzer Zorgcollectief krijg je korting, van 7,5% tot 10%, op jouw zorgverzekering.
 

Extra ondernemersvoordeel

Omdat Yezzer onderdeel is van Yellow Walnut, een grote community voor en door ondernemers, krijg je nog meer voordeel. Zoals uitnodigingen voor ondernemersevents en toegang tot inspiratiewebinars. Dit zonder extra kosten, en geheel vrijblijvend. Wij geloven in de kracht van ondernemers en het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom doen wij dit!

 

In 3 stappen jouw zorgverzekering

Afsluiten van zorgverzekeringen kan alleen van november tm december. Daarom bieden wij als service de mogelijkheid om nu toch al een 'Zorgcheck' te doen. Je vult een paar gegevens in en krijgt dan automatisch in november per mail van ons de best passende zorgverzekeringen tegen de scherpste premie gestuurd.

  1. Start de Zorgcheck en vul jouw gegevens in
  2. Je krijgt in november een overzicht van de best passende zorgverzekeringen
  3. Kies jouw zorgverzekering vanaf november en sluit af

Je ontvangt een bevestigingsmail en je wordt van de voortgang op de hoogte gehouden. 

Doe de Zorgcheck


Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld

Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout