De Yezzer ongevallenverzekering

We zijn heel blij wanneer ondernemers via Yezzer hun verzekeringen afsluiten. Daarom zetten we graag een stapje extra voor onze klanten en krijg je als Yezzer klant vanaf 15 maart 2020 gratis de Yezzer Ongevallenverzekering van ons. Deze actie liep tot 15 september 2020.

Extra rugdekking voor klanten met de Yezzer Ongevallenverzekering

Een ongeval is heel vervelend. Zeker als dat tot een nieuwe blijvende situatie leidt waarbij jij of jouw gezin voor onverwachte kosten komen te staan. En als ondernemer of ondernemersgezin sta je er dan vaak alleen voor. Bij Yezzer willen we ondernemers graag een goede rugdekking geven, zodat jij als ondernemer weet dat jouw belangrijkste risico's zijn afgedekt en jij je kunt focussen op het realiseren van jouw ambities. Daarom krijgen onze klanten vanaf 15 maart 2020 gratis de Yezzer Ongevallenverzekering.

Uitkering bij ongeval met de gratis Yezzer Ongevallenverzekering voor Yezzer klanten

Uiteraard hopen we dat jou als ondernemer niets overkomt, maar in het geval van een ongeval biedt de Yezzer ongevallenverzekering het volgende:

✓ Bij blijvende invaliditeit een maximaal verzekerd bedrag van €15.000,-

✓ Bij overlijden door een ongeval een verzekerd bedrag van €5.000,-

Bekijk hier de volledige voorwaarden en hier de verzekeringskaart. De Yezzer ongevallenverzekering is ondergebracht bij de verzekeraar Chubb. Yezzer biedt jou deze verzekering gratis aan. Je hoeft hiervoor geen premie te betalen.

Voor klanten gaat de ongevallenverzekering per 15 maart 2020 automatisch in

Indien je voor 15 maart 2020 één of meerdere verzekeringen via Yezzer hebt afgesloten en zolang je klant blijft bij Yezzer, dan heb je vanaf 15 maart 2020 één jaar lang recht op de Ýezzer ongevallenverzekering. Je hoeft als klant hier niets voor te doen. De Yezzer ongevallenverzekering dekt ongevallen van de persoon die (al dan niet namens een organisatie) een verzekering heeft afgesloten en lopen via Yezzer.

Was je voor 15 maart 2020 nog geen klant en ben je wel klant geworden voor 15 september 2020, dan krijg je ook 1 jaar lang de ongevallenverzekering.

Heb je vóór 15 september 2020 via Yezzer één of meerdere verzekeringen afgesloten? Dan heb je vanaf de ingangsdatum van de door jou eerst afgesloten verzekering bij Yezzer één jaar lang recht op de Yezzer ongevallenverzekering. Je hoeft op het moment dat je klant wordt daar niets voor te doen. Ook hier geldt dat de Yezzer ongevallenverzekering ongevallen dekt van de persoon die (al dan niet namens een organisatie) een verzekering heeft afgesloten en lopen via Yezzer.

Wat is het verschil tussen een Ongevallenverzekering en een Arbeidongeschiktheidsverzekering?

Zoals de naam al doet vermoeden keert de ongevallenverzekering uitsluitend uit bij letsel ten gevolge van een ongeval. Bij arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ziekte of een aandoening keert de ongevallenverzekering niet uit. Maar er zijn nog meer verschillen. Lees daar hier over verder
 

Op een succesvolle voortzetting van jouw ondernemerschap!

We wensen natuurlijk dat je de Yezzer ongevallenverzekering nooit nodig zal hebben maar hopen dat deze extra rugdekking jou als klant helpt om nog meer te focussen op jouw ambities.

 

 

 

"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris Boonstra


Voordelen van Yezzer

  •   Makkelijk en snel online te regelen
  •   Kosten AOV tot 70% lager dan traditionele aanbieders
  •   Hoge collectiviteitskorting op AOV en Zorg
  •   Keuze uit vrijwel alle verzekeraars
  •   Extra ondernemersvoordelenOver ons

Diensten die belangrijk zijn bij het ondernemen zijn vaak te duur, te ingewikkeld of niet beschikbaar wanneer het jou juist wel uitkomt. Yellow Walnut, waar Yezzer onderdeel van is, vindt dat dit anders kan en maakt diensten toegankelijker voor ondernemers. Zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot.

Lees meer


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout