Beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediator

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als mediator gezocht?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediator

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor jou als mediator gezocht? Een belangrijke zakelijke verzekering, met dekking voor bijvoorbeeld een verkeerde alimentatieberekening. Of stel je het echtscheidingsconvenant per ongeluk verkeerd op? Cliënten kunnen je aansprakelijk stellen voor de fouten die je maakt en de gevolgen die daardoor ontstaan.

Fouten maken is menselijk, maar als mediator kan dat behoorlijk in de papieren lopen. Een vergissing of onzorgvuldigheid kan eenvoudig leiden tot vermogensschade bij jouw cliënt(en). Dat betekent dat je aansprakelijk gesteld kunt worden voor hoge kosten. Bij Yezzer helpen we je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, met precies de dekking die je als mediator nodig hebt.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor mediators: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Zelfs de beste mediator laat weleens een steekje vallen, dus het is verstandig om daar een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor af te sluiten. Een dekking die rust geeft, zodat jij je volledig kunt richten op jouw cliënten. Zonder financiële risico’s, omdat je niet ineens voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Voorkom dat jouw relatie met cliënten onder druk komt te staan, bijvoorbeeld door een schadeclaim die zij indienen. Maak in plaats daarvan gebruik van een goede BAV, zonder dat je daar als mediator een hoge premie voor betaalt. Speciaal voor mediators zoals jij, waarmee we er bij Yezzer voor zorgen dat je een voordelige beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunt afsluiten. Met een duidelijke dekking en onze ondersteuning als je dat wilt, zodat jij altijd precies weet waar je aan toe bent.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor mediators berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.