Beroepsaansprakelijkheidsverzekering belastingadviseur

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor belastingadviseurs gezocht?

Vergelijk Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering belastingadviseur

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor belastingadviseurs gezocht? Verplicht voor zelfstandig leden van het Register Belastingadviseurs. En belangrijk bovendien, omdat je daarmee de risico’s afdekt voor aansprakelijkheid.

Zelfs onder belastingadviseurs die hun werk altijd netjes en nauwkeurig doen komen fouten voor. Kleine vergissingen, onzorgvuldigheden en foutjes die in de praktijk grote gevolgen kunnen hebben. Gemaakt tijdens het uitoefenen van je beroep, waardoor een klant veel schade kan oplopen. Schade waarvoor de klant jou aansprakelijk stelt.

Reageer je voor jouw klant te laat? Heb je de risico’s niet goed of te laag ingeschat bij een advies of houd je het dossier onvoldoende goed bij? Allemaal situaties waar de klant schade door kan ondervinden. En waarvoor jij aansprakelijk kunt worden gesteld. Het is dan belangrijk om terug te kunnen vallen op een BAV. Dat voorkomt hoge claims, omdat je gebruik kunt maken van de dekking.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Voor belastingadviseurs: beroepsaansprakelijkheidsverzekering berekenen

Wil je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor belastingadviseurs berekenen? Bij Yezzer laten we je graag zien wat er mogelijk is en kunnen we je daarover adviseren.

Kies een BAV voor een scherpe premie, waarmee je toch kunt rekenen op een goede dekking. Het beste van beide werelden, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt. Voor een BAV die de belangrijkste risico’s dekt, afgestemd op de manier waarop jij werkt. Om netjes te voldoen aan de verplichting voor belastingadviseurs, en op basis van de risico’s die jij loopt op het moment dat je jouw vak uitoefent.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor belastingadviseurs berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.