Aansprakelijkheidsverzekering Vergelijken

Vergelijk hier aansprakelijkheidsverzekeringen

Vergelijk Gratis

savings Besparen
smile Extra's voor ondernemers
time Snel
users 20.000 + Ondernemers doen al mee
costs € 100,- Is wat je gemiddeld bespaart
rating 8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Je bent een echte ondernemer die niet zomaar keuzes maakt. Je brengt jouw onderneming niet zomaar in gevaar met een overhaaste beslissing: je bent een echte vergelijker! En vergelijken doe je ook bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp! Een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp dekt schade die je tijdens je werk aanricht aan andermans eigendommen of personen. Er zijn verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen die je kunt vergelijken. Wil je weten welke er allemaal op de markt zijn, en wat het beste bij jou past? Vul dan de vergelijker in.

Een aansprakelijkheidsverzekering zzp vergelijken scheelt in dekking én kosten!
Blijven plakken bij je ‘vertrouwde’ verzekeraar is iets van vroeger. Dit is tegenwoordig toch niet meer nodig! Via onze onafhankelijke vergelijker kan je de premies en de dekkingen van de verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen voor zzp naast elkaar zetten. Deze geven uitgebreide informatie over een verzekering. Wil je weten op welke vormen van dekking je moet letten met een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken? Kijk dan verderop bij het kopje ‘Dekking’. Naast verschillen in dekking kan het vergelijken van een aansprakelijkheidsverzekering ook schelen in de kosten. Omdat de voorwaarden onderling wat verschillen, doet de prijs dit ook. Kies dus bewust: dit kan je op termijn best wat geld opleveren!

Aansprakelijkheidsverzekering zzp vergelijken: waar moet je op letten?
Oké, leuk al die voordelen van vergelijken, maar wat is een aansprakelijkheidsverzekering zzp nou precies? Ben je ergens aan het werk en richt je per ongeluk schade aan, dan ben je daarvoor verantwoordelijk. Helaas geeft een Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP, ook wel WA verzekering) geen enkele dekking hiervoor. En dan ben je onverzekerd. Deze schade kan zomaar een hoog bedrag zijn. Dan komt jouw onderneming in gevaar. 

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ben je wél gedekt tegen schade die je veroorzaakt aan andermans eigendommen of personen tijdens je werk. Voor een laag bedrag per maand ben je al verzekerd. Neem dus geen risico en vergelijk welke aansprakelijkheidsverzekering voor jou het beste is. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
maaike
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Direct resultaat. Binnen 5 minuten geregeld

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in
 2. Krijg een overzicht van de best passende verzekeraars
 3. Kies jouw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en sluit af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vergelijk onafhankelijk verzekeraars

 • asr
 • deltalloyd
 • reaal
 • nn

Meer informatie over het vergelijken van een aansprakelijkheidsverzekering

In vier stappen een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken
Mooi! Je weet nu wat een aansprakelijkheidsverzekering zzp precies is en je wilt dan ook een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken. Maar een verzekering afsluiten als zzp’er is toch een hele papierwinkel? Welnee! Het vergelijken is heel eenvoudig. Met de volgende stappen kan je zo een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken:

Stap 1: Vul je beroep in. Dit is nodig om voor jou de juiste aansprakelijkheidsverzekering zzp te vinden en te vergelijken.

Stap 2: Geef aan of je nog andere werkzaamheden verricht die onder de dekking moeten vallen.

Stap 3: Vul je adresgegevens in

Stap 4: Geef aan wat jouw jaaromzet is. Ook dit is nodig om voor jou de beste vergelijking te maken.

That’s it!

Je ziet het, je kan heel eenvoudig een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken. Als het goed is zie je nu een paar aansprakelijkheidsverzekeringen voor zzp die goed bij je passen. Vergelijk deze onderling op bijvoorbeeld de hoogte van het verzekerd bedrag, het eigen risico, en of er zaken onder opzicht gedekt zijn.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken: wat wordt er gedekt?
Uit het vergelijken van een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp komen verzekeringen met verschillende dekkingen. Over het algemeen word de volgende schade gedekt: Algemene aansprakelijkheid, risicoaansprakelijkheid, letselschade en beschadiging. Maar zuivere vermogensschade, geleidelijk ontstane milieuschade, schade door opzet, schade door motorvoertuigen, schade aan jouw eigen zaken en schade door het geven van verkeerd advies worden niet gedekt door een aansprakelijkheidsverzekering. Wil je een verzekering voor schade door het geven van verkeerd advies? Via Yezzer sluit je ook gemakkelijk een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af, passend bij jouw situatie. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor een advocaat dekt bijvoorbeeld schade bij een fout in de juridische verdediging. 

Tips voor een aansprakelijkheidsverzekering vergelijken
Goed, je hebt de vergelijker ingevuld en je ziet nu enkele aansprakelijkheidsverzekeringen. Waar moet je nu op letten? Qua dekking kunnen de verzekeringen uiteen lopen. We hebben verschillende punten uiteengezet die je kunnen helpen bij het vergelijken van een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp.

Houd rekening met de volgende punten:

 • Vergelijk de hoogte van het verzekerd bedrag.
 • Kijk of er verschil is tussen het eigen risico
 • Let op of spullen in opzicht gedekt zijn
 • De hoogte van de maximale omzet
 • Extra vergoedingen (zoals berederringskosten, kosten van verweer)
 • Gebeurtenissen die zijn uitgesloten van de dekking
 • Het dekkingsgebied
 • Bijzondere uitsluitingen en insluitingen

Je weet nu genoeg om een aansprakelijkheidsverzekering zpp te vergelijken. Dus ga aan de slag!