Direct online afsluiten

 

Via Yezzer kan je direct jouw verzekering online afsluiten, of direct online een AOV vergelijken, een aanvraag doen en online advies krijgen. Yezzer is de eerste partij in Nederland waar je online een AOV kan aanvragen en online, onafhankelijk, advies op maat over een AOV kan krijgen. Waarom als ZZP'er een AOV verzekering afsluiten?
Ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (ook wel AVB verzekering) kan je direct bij Yezzer afsluiten. WIl je daarover wat meer informatie? Kijk dan bij AVB Verzekering. Of een zorgverzekering met korting afsluiten? Kijk hier en vergelijk zorgverzekeringen.

Volledig Online

Doordat wij volledig online zijn kunnen wij werken met zeer lage overheadkosten, wat jij merkt in de lagere kosten. En jij bent in control. Ook staan wij altijd klaar voor je als je vragen hebt, of als je schade hebt. Bel of mail ons gewoon.

Direct alle relevante aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken?

 

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

"Goed advies en plezierig persoonlijk contact"

Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.

Michelle RozenhartYezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout