Collectiviteitsvoordeel

 

Alle verzekeringen van Yezzer worden aangeboden in een collectief. Met z'n allen krijgen we een betere prijs. Dat levert jou direct voordeel op.
 

Altijd collectiviteitsvoordeel, ongeacht de verzekering die jij kiest

Verzekeren via Yezzer betekent collectief verzekeren voor ondernemers. Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden keuze uit heel veel verschillende verzekeraars. Ongeacht de verzekering die jij kiest geldt altijd het collectiviteitsvoordeel voor ondernemers vanuit Yezzer. Bij bepaalde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen krijg je via Yezzer collectiviteitsvoordeel die je via andere partijen niet krijgt. En via Yezzer krijg je collectiviteitsvoordeel op zorgverzekeringen, kijk hier en vergelijk zorgverzekeringen.

Benieuwd welke factoren de hoogte van jouw premie arbeidsongeschiktheidsverzekering bepalen?

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris BoonstraYezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout