Collectiviteitsvoordeel

 

Alle verzekeringen van Yezzer worden aangeboden in een collectief. Met z'n allen krijgen we een betere prijs. Dat levert jou direct voordeel op.
 

Altijd collectiviteitsvoordeel, ongeacht de verzekering die jij kiest

Verzekeren via Yezzer betekent collectief verzekeren voor ondernemers. Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden keuze uit heel veel verschillende verzekeraars. Ongeacht de verzekering die jij kiest geldt altijd het collectiviteitsvoordeel voor ondernemers vanuit Yezzer. Bij bepaalde arbeidsongeschiktheidsverzekeringen krijg je via Yezzer collectiviteitsvoordeel die je via andere partijen niet krijgt. En via Yezzer krijg je collectiviteitsvoordeel op zorgverzekeringen, kijk hier en vergelijk zorgverzekeringen.

Benieuwd welke factoren de hoogte van jouw premie arbeidsongeschiktheidsverzekering bepalen?

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de KriekYezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout