1. Betaal de facturen van Yezzer Crowdsurance vanuit je zakelijke bankrekening.
  We raden aan om de betalingen die je doet aan Yezzer Crowdsurance NIET vanuit de MyYezzer SharePeople-bunq rekening te betalen, maar rechtstreeks vanuit je zakelijke account. Het gaat hierbij om:

  • Eénmalige inschrijfkosten € 130.
  • Gebruikskosten (€ 10 per maand). 
 2. De maandelijkse reservering (afhankelijk van de door jou gekozen schenking ligt deze tussen de € 75 en € 125) op je Yezzer SharePeople-bunq is een prive opname. Verwerk dit ook zo in je zakelijke boekhouding. Vanuit deze rekening ga je drie soorten betalingen doen:

  • Donaties aan zieken/arbeidsongeschikten. Dit is ALTIJD een privé betaling. Mocht je zelf arbeidsongeschikt worden dan krijg je het geld ook privé uitgekeerd op deze bunq-rekening.
  • Zakelijke uitgave (bijvoorbeeld de betaling van een training of een coach). Zorg dat je hiervoor een factuur op naam van je zaak krijgt. Je schiet dit op deze manier privé voor.
  • Uitgaven die niet direct als zakelijk zijn aan te merken. Het schemergebied bijvoorbeeld in ‘work-life-balance’, een fitnessapparaat of wellicht zelfs een vakantie.
   [NB: Wij hopen uiteindelijk dat al dit soort kosten als zakelijk zijn aan te merken, maar helaas is het nog niet zo ver…]
Heeft dit antwoord je geholpen?