Yezzer wil jou als ondernemer helpen succesvol te zijn

Je bent als ondernemer net of al weer een tijdje begonnen met jouw bedrijf om jouw droom na te jagen. Je wil iets toevoegen aan de wereld, iets veranderen, iets neerzetten en opbouwen. Dat vinden wij geweldig. In een ideale wereld zou je als ondernemer alleen maar met jouw passie bezig zijn. Echter, in werkelijkheid, zijn er ook veel randzaken die je als ondernemer moet regelen maar die vaak ingewikkeld zijn en veel geld en tijd kosten.

Het regelen van je ondernemersverzekeringen is er één van. Over het algemeen niet iets waar je superblij van wordt. Dat ervaarden wij in ieder geval toen wij als ondernemers onze eerste bedrijven opzetten en uitbouwden. Dat moet anders kunnen, dachten wij. Daarom besloten wij in 2014 Yezzer op te zetten. Om jou als ondernemer helpen succesvol te zijn, ervoor te zorgen dat jij in je kracht staat en jou te laten ondernemen zonder te veel bezig zijn met de risico’s van het ondernemerschap.

Daarom kun jij als ondernemer bij ons op een makkelijke manier al je ondernemersverzekeringen regelen tegen de beste voorwaarden. Je kunt alle verzekeraars onafhankelijk vergelijken en hebt dus ruime keus en inzicht. Je kunt gebruik maken van collectiviteitskortingen en krijgt dus de beste voorwaarden. En met behulp van een persoonlijke adviseur kun je de verzekering uitzoeken die het beste past bij jou of jouw bedrijf. Inmiddels hebben al duizenden ondernemers hun verzekeringen via Yezzer geregeld.

 

Yezzer - voor èn door ondernemers.

Yezzer is opgericht door ons, Adriaan van Loon en Annette Wassenaar. Na onze gezamenlijke studietijd begonnen we los van elkaar aan onze eigen ondernemersreizen. Adriaan bouwde meerdere bedrijven in Nederland uit. En Annette bouwde in 10 jaar tijd haar mediabedrijf in Moskou op. In 2013 startten wij met Yellow Walnut, het moederbedrijf van Yezzer, en sinds 2014 hebben wij het onze missie gemaakt om ondernemers te helpen succesvol te zijn door de verzekeringsmarkt voor ondernemers positief te veranderen. Inmiddels hebben we een fantastisch team aan adviseurs, marketing specialisten en ondernemerschapsexperts met dezelfde missie en zijn we al een aardig eind op weg om de verzekeringsmarkt in beweging te krijgen.

 

Wil jij een voorstel over hoe je het beste jouw ondernemersrisico’s afdekt?

Vul hier dan in 3 minuten een aantal gegevens in en krijg een persoonlijk adviseur toegewezen die binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opneemt, met jou meedenkt over jouw ondernemersrisico’s en jou direct een vrijblijvend voorstel per mail stuurt. Of bel ons voor persoonlijke ondersteuning op 088 - 93 92 520.

 

 

"Goed en snel geholpen"

Na veel zoekwerk op internet ben ik als ondernemer uitgekomen bij Yezzer voor het afsluiten van een AOV. Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. Geen kostbare tijd kwijt aan adviesgesprekken tijdens kantooruren, maar online je vragen stellen wanneer het jou uitkomt, en vervolgens snel antwoord op al je vragen, ook telefonisch! De overzichten die worden opgesteld zijn duidelijk en stellen je in staat de juiste afwegingen te maken om uiteindelijk een goede verzekering af te sluiten.

Christian de Kriek
Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout