De Zorg Aansprakelijkheids-verzekering

Speciaal voor leden van Erisietsmisgegaan.nl: de nieuwe en exclusieve Zorg bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering (AVB) in samenwerking met a.s.r.. Op maat dekking voor ZZP'ers in de zorg en veel goedkoper (check de rekenvoorbeelden) dan een standaard verzekering.

Bereken nu je premie Zorg AVB

Binnen 2 minuten bereken je je premie en sluit je de speciale en unieke Zorg AVB af. Dat is Verzekeren Verbeteren volgens Yezzer!

In samenwerking met Erisietsmisgegaan.nl

De Zorg Aansprakelijkheids-verzekering is speciaal beschikbaar voor leden van Erisietsmisgegaan.nl. 

Hoe goedkoop is die Zorg AVB dan?

Geloof het of niet. Werk je als ZZP'er in de zorg dan gaan we je een aanbod doen dat je niet kan weigeren. We gaan je namelijk een verzekering geven die precies dekt wat jij nodig hebt, bij een A-merk verzekeraar en dat tegen een veel lagere premie. 

In onderstaand rekenvoorbeeld hebben we een aantal standaard beroepen en situaties gepakt die we bij Yezzer veel tegenkomen. Voor deze beroepen hebben we uitgerekend wat de premie per maand zou zijn voor een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BAV + AVB), een standaard AVB en de speciale Zorg AVB: 

  BAV+ AVB AVB Zorg AVB
Psycholoog €63,75 €19,15 €12,05
Diëtist €56,34 €15.35 €12,05
Fysiotherapeut   €20,30 €12,05
Verpleegkundige 'thuiszorg'   €17,04 €12,05

Dit zijn natuurlijk voorbeelden. Ben je benieuwd naar jouw premie, reken die dan in onze Zorg AVB Tool uit.

Dan moet de dekking wel slecht zijn

Nee dus. 

De Zorg AVB is zelfs de enige aansprakelijkheidsverzekering waarmee je gedekt bent voor zuivere vermogensschade door een medische fout en aansprakelijkheidskosten met betrekking tot de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz).

Kortom: we hebben écht nagedacht over wat er bij jouw beroep komt kijken en hebben dat meegenomen in deze aansprakelijkheidsverzekering.

De Zorg AVB dekt:

 • Aansprakelijkheid voor geschillen door cliënt of patiënt over geboden zorg (Wkkgz)
 • Aansprakelijkheid voor schade aan personen en/of zaken (en schade die daar een gevolg van is)
 • Aansprakelijkheid voor schade die 3 jaar vóór het afsluiten van AVB Zorg is veroorzaakt door handelen of nalaten
 • Aansprakelijkheid voor zuivere vermogensschade door een medische fout ten opzichte van patiënten/cliënten, personen die door jou gekeurd worden, ziektekosten-verzekeraars en gemeenten

En nogmaals: met deze speciale Zorg AVB ben je goedkoper uit dan met een normale AVB. Hierdoor een mooie opsteker voor jou en je portemonnee.

Gedekte beroepen

 • Diëtist
 • Doktersassistent
 • Fysiotherapeuten 
 • Gehandicaptenzorg
 • Helpende
 • Jeugdzorgmedewerker

En...

 • Logopedie
 • Podoloog
 • Psycholoog
 • Tandartsassistent
 • Verpleegkundige
 • Verzorgende (IG)

Nog 1 keer: hoe kan dit dan?

Addertje onder het gras?

Nee. Deze verzekering hebben wij speciaal in samenwerking met erisietsmisgegaan.nl en a.s.r. gemaakt voor jullie: ZZP'ers werkzaam in de zorg.

Jij als zelfstandige zorgverlener bent verplicht om aangesloten te zijn bij een klachtenregeling. Wanneer een cliënt/patiënt met een klacht naar de geschillencommissie stapt, betaal je al snel €1.500 tot €2.500 euro per zitting. Niet te doen als zelfstandige maar wel als collectief in een verzekering.

Ons uitgangspunt was dus dat we een verzekering in ieder geval al voor de geschillencommissie wilden maken. Het liefst in combinatie met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dat is dus gelukt!

De prijs hiervoor kan laag blijven door de collectiviteitskorting van 15% die is verwerkt in de prijs en vanwege het feit dat we nauw hebben samengewerkt met erisietsmisgegaan.nl (klachtenregeling) en a.s.r. om zo voor jou het beste product voor de beste prijs te krijgen!

Erisietsmisgegaan.nl

Overal waar wordt gewerkt kan iets mis gaan. En als dat gebeurt moeten 2 dingen gebeuren: zo snel mogelijk een oplossing vinden en het vertrouwen herstellen.

Erisietsmisgegaan.nl biedt voor ZZP-ers en kleine zorgorganisaties een laagdrempelige oplossing waarmee wordt voldaan aan de (verplichte) Wkkgz. Ze zijn er voor de zorgverlener met informatie en coaching in het omgaan met klachten en voor de cliënt om te luisteren, de onvrede te verwoorden en het vertrouwen in de dienstverlener te herstellen.

Waar nodig levert erisietsmisgegaan.nl ervaren klachtenfunctionarissen, bemiddelaars, mediators en een geschillencommissie. Het doel: cliënten en patiënten een digitaal platform bieden waar zij in een veilige omgeving hun onvrede kunnen uiten en mee kunnen denken in het vinden van oplossingen. 

aegon
nationalenederlanden
aig
allianz
avero-achmea
markel
asr
hiscox
reaal
+ nog 33 andere aanbieders

Voordelen met Yezzer

 • Yezzer is volledig onafhankelijk, hierdoor heb je een ruime keus.
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en efficiënt online regelen
 • Extra’s als toegang tot trainingen en events
Bereken jouw premie

De Zorg AVB vraag je zelf aan, zonder advies van ons

De verzekering Zorg AVB vraag je zelf aan, zonder advies van ons. Dit heet ook wel execution-only. Wij regelen de verzekering(en) daarbij op basis van jouw keuzes. Je bent daardoor zelf verantwoordelijk voor de gemaakte keuzes en het onderhoud van de verzekering(en). Je kan Yezzer nooit aansprakelijk stellen voor (gevolg) schade als  gevolg van de door jou gemaakte keuzes en afgesloten verzekering(en).

Maar natuurlijk mag je ons altijd bellen op 088 939 2520 of mailen op verzekeringen@yezzer.nl als je vragen hebt!

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten