Optimale keuze

 

Via Yezzer kun je online heel veel verzekeraars vergelijken. Je betaalt voor het afsluiten van een AOV verzekering altijd dezelfde vergoeding, ongeacht de verzekering en de verzekeringspremie waarvoor jij kiest. Daarom helpen wij jou met het uitzoeken van de verzekering die het beste bij jou en jouw situatie past. Dat is echte keuze en echte onafhankelijkheid.
 

Onafhankelijk, van en voor ondernemers

Yezzer is volledig onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een financiele dienstverlener of verzekeraar, wij zijn van en voor ondernemers. Wij bieden niet slechts van één verzekeringspartij de producten aan, wij bieden verzekeringen aan van heel veel verzekeraars. Jij kan bij ons online al deze verzekeraars vergelijken, zodat jij de voor jou beste verzekering kan kiezen. Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen wij jou daarbij helpen en adviseren via onze online advies module. Als zelfstandige / ZZP'er arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken? En bij zorgverzekeringen beiden wij mooie kortingen aan via het Yezzer zorgcollectief voor ondernemers.

 

 

 

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout