Online advies

 

Yezzer heeft online advies ontwikkeld voor het afsluiten van een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering). Yezzer is de eerste partij in Nederland waar je online een AOV kan aanvragen en online, onafhankelijk, advies op maat over een AOV kan krijgen.
 

Een Online AOV: goedkoper, sneller en makkelijker geregeld

Via Yezzer kan je online gratis een AOV vergelijken. Wil jij vervolgens een AOV afsluiten of wil jij advies over een AOV, dan kan dit via onze online module. Jij doorloopt via onze inlogomgeving een aantal stappen. Hierbij leggen wij jou telkens uit wat de verschillende stappen en vragen inhouden, en welke implicatie dit op jouw situatie kan hebben. Onze gecertificeerde en ervaren adviseurs gaan jouw situatie nog na en vervolgens krijg je van ons een adviesrapport op maat. En als je wil kan je nog een online of telefonisch gesprek hebben met één van onze adviseurs.  

Voordeel voor jou is dat het advies en afsluiten van een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering) hierdoor veel goedkoper, sneller en makkelijker is. Een extra service: veel ondernemers hebben jaren lang te veel premie betaald voor hun arbeidsongeschiktheidsuitkering, ontdek of jij AOV premie terug kan krijgen.

 

 

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout