Arbeidsongeschiktheids-verzekering regelen via Yezzer en Bright

Bereken direct de premie van een Allianz AOV. Vervolgens kan je deze makkelijk online aanvragen, met of zonder advies. Bright-leden krijgen € 50 cashback op de eenmalige afsluitkosten!

ACTIE: Nu 2 maanden gratis premie als je voor 15 juli 2024 via Yezzer een Allianz AOV afsluit.

Start met Allianz premie berekenen!

114.628 ondernemers gingen je voor!

Een AOV makkelijk en betaalbaar geregeld

Bright en Yezzer werken samen met Allianz om een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor jou makkelijk en betaalbaar te maken. Bereken en sluit direct online af!

Over Yezzer

Duizenden ondernemers hebben hun verzekeringen al via Yezzer geregeld. Yezzer is het onafhankelijke verzekeringsplatform voor ondernemers. Bij Yezzer gaan we wél met de tijd mee en gebruiken we slimme technologie om verzekeren voor ondernemers veel goedkoper, maar vooral ook moeiteloos en minder stoffig te maken. Wij helpen jou ook graag!

Daarom via Bright en Yezzer jouw AOV regelen

  • Snel en makkelijk online geregeld
  • Lage premies en € 50 cashback voor Bright-leden
  • AOV kan met of zonder advies afgesloten worden
  • Onafhankelijk advies
  • Gratis Premium abonnement op trainingsplatform Boostz voor ondernemers
Bereken premie

Wat is een AOV?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat jij als ondernemer een uitkering krijgt wanneer je uitvalt van werk. Uitvallen van werk kan bijvoorbeeld komen door ziekte of invaliditeit. Met een AOV heb jij een gegarandeerd inkomen wanneer je uitvalt, en ben je dus beschermd tegen financiële verrassingen. 

Zekerheid met een AOV

Het afsluiten van een AOV geeft een zekerheid van inkomen wanneer jij niet meer kan werken. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je omgeving. Bij Yezzer kun je gemakkelijk online een AOV verzekering regelen. 

Bij het gebruik van onze AOV premietool vragen we je eerst wat zakelijke gegevens over jou en je bedrijf in te vullen. Denk hierbij aan je beroep en je jaarlijkse inkomen. Vervolgens kun je invullen wat jouw wensen zijn en waar jouw verzekering aan moet voldoen. Daarna krijg je direct de premie te zien. Vervolgens kun je de verzekering online aanvragen. 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten