Vergelijk Zorgverzekeringen

Alle grote zorgverzekeraars, met hoge collectieve kortingen voor ondernemers.

Vergelijk en sluit direct af!

Besparen
Extra's voor ondernemers
Snel
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- Is wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

Yezzer Zorgcollectief voor ondernemers!

Het Yezzer Zorgcollectief voor ondernemers! Relaxed ondernemen met keus uit alle goede zorgverzekeringen, waar je ook nog eens minder voor betaalt omdat je meedoet in het Yezzer collectief. Hoge collectieve kortingen op vrijwel alle zorgverzekeraars. Voor jou als ondernemer, jouw gezin en medewerkers.
Vergelijk, bereken jouw voordeel en doe mee!

Vergelijk en sluit direct af met korting!

1. Doorloop de vergelijker (je kan ook je huidige verzekering hierin meenemen) 2. Krijg de best passende zorgverzekeringen te zien tegen de laagste premie 3. Sluit direct af (wij zorgen voor het opzeggen van je huidige verzekering). En klaar!

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
Maaike Coppoolse Xcel
“Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken. Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk. Tevreden? Dat was ik zeker!”
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Direct resultaat. Binnen 5 minuten geregeld

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

  • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
  • Hoge collectieve kortingen, speciaal gericht op ondernemers
  • Snel en makkelijk online geregeld 
  • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in
  2. Krijg een overzicht van de best passende verzekeraars
  3. Kies jouw zorgverzekering en sluit af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

Vergelijk onafhankelijk meerdere verzekeraars

Vergelijken van Zorgverzekeringen

Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen

De premies voor zorgverzekeringen zijn fors gestegen. Reden voor Yezzer om speciaal voor ondernemers, en hun gezinnen en medewerkers, een Zorgcollectief op te zetten. Want vanuit onze gezamenlijke kracht als ondernemers staan wij sterker!

En het is gelukt! Bij vrijwel alle zorgverzekeraars hebben wij kortingen weten te krijgen voor jullie. Via het Yezzer Zorgcollectief krijg je korting, van 5% tot 10%, op jouw zorgverzekering. Je kan makkelijk via onze site zorgverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.
 

Extra ondernemersvoordeel

Omdat Yezzer onderdeel is van Yellow Walnut, een grote community voor en door ondernemers, krijg je nog meer voordeel. Zoals uitnodigingen voor ondernemersevents en toegang tot inspiratiewebinars. Dit zonder extra kosten, en geheel vrijblijvend. Wij geloven in de kracht van ondernemers en het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom doen wij dit! Naast zorgverzekeringen biedt Yezzer nog meer verzekeringen voor ondernemers, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen, ook voor de zorg.

 

In 3 stappen jouw zorgverzekering met korting

Afsluiten van zorgverzekeringen kan alleen van november tm december. Daarom bieden wij als service de mogelijkheid om tot november toch al een 'Zorgcheck' te doen. Je vult een paar gegevens in en krijgt dan automatisch in november per mail van ons de best passende zorgverzekeringen tegen de scherpste premie gestuurd. Is het al november of december? Dan kan jier vergelijken en direct afsluiten.

  1. Start de Zorgcheck of Vergelijker en vul jouw gegevens in
  2. Je krijgt in november een overzicht van de best passende zorgverzekeringen (of gelijk al als het nov. of dec. is)
  3. Kies jouw zorgverzekering en sluit af