AOV Overstap service

 

Stap nu over en bespaar direct op jouw lopende AOV !

Door over te stappen naar Yezzer met jouw huidige Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) betaal jij geen provisie meer. In plaats van provisie betaal je ons alleen een maandelijkse servicevergoeding van € 15,- . In veel gevallen is dit goedkoper dan de provisie die jij nu, vaak zonder dat je dit door hebt, betaalt. Wil jij een nieuwe AOV en overstappen naar ons, dan betaal je ook nog éénmalig € 249,-.

Betaal jij geen provisie dan kan een Overstap nog steeds voordelig zijn. Onze kosten liggen namelijk tot 50% lager dan bij traditionele aanbieders.

Als jij een nieuwe AOV wil en overstapt naar ons dan regelen wij de opzegging van jouw huidige verzekering op het moment dat jouw nieuwe AOV ingaat. Wil jij eerst weten hoeveel jij kan besparen? Bereken nu via onze Bereken tool hoeveel voordeel jou een Overstap oplevert. 
 

Hoe stap ik over?

Vul dit Overstap formulier in, teken het en mail het naar verzekeringen@yezzer.nl

Nu overstappen

Vergelijk

"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris BoonstraYezzer uitgelicht in de pers door: