AOV Overstap service

 

Stap nu over en bespaar direct op jouw lopende AOV !

Door over te stappen naar Yezzer met jouw huidige Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) betaal jij geen provisie meer. In plaats van provisie betaal je ons alleen een maandelijkse servicevergoeding van € 15,- . In veel gevallen is dit goedkoper dan de provisie die jij nu, vaak zonder dat je dit door hebt, betaalt. Wil jij een nieuwe AOV en overstappen naar ons, dan betaal je ook nog éénmalig € 249,-.

Betaal jij geen provisie dan kan een Overstap nog steeds voordelig zijn. Onze kosten liggen namelijk tot 50% lager dan bij traditionele aanbieders.

Als jij een nieuwe AOV wil en overstapt naar ons dan regelen wij de opzegging van jouw huidige verzekering op het moment dat jouw nieuwe AOV ingaat. Wil jij eerst weten hoeveel jij kan besparen? Bereken nu via onze Bereken tool hoeveel voordeel jou een Overstap oplevert. 
 

Hoe stap ik over?

Vul dit Overstap formulier in, teken het en mail het naar verzekeringen@yezzer.nl

Nu overstappen

Vergelijk

"Tevreden? Dat was ik zeker!"

Bij Yezzer is het mogelijk om zelf je verzekering uit te zoeken, waarbij je alleen eenmalig betaalt voor het afsluiten ervan ..... Op mijn vragen reageerde Yezzer snel en duidelijk en na afloop werd ik gebeld om te vragen of ik tevreden was over de gang van zaken. Dat was ik zeker!

Maaike CoppoolseYezzer uitgelicht in de pers door: