Ons verdienmodel

 

Yezzer werkt geheel online en als collectief voor ondernemers.
En dat merk je in de prijs.
 

Yezzer doet het anders

Yezzer is opgezet door en voor ondernemers. En benadert alles vanuit de ondernemer in plaats vanuit de verzekeraar. Omdat Yezzer daarnaast onderdeel is van Yellow Walnut, een grote community voor ondernemers, kan Yezzer mooie kortingen regelen bij verzekeraars. Ook krijg je veel extra's als toegang tot ondernemersevents, webinars en online trainingen voor ondernemers. Plus wij werken geheel online, dat gaat sneller en is makkelijker. Dit alles levert jou kostenvoordeel op. 


Hoe verdienen wij?

Bij sommige verzekeringen ontvangen wij een provisie. Bij Arbeidsongeschikthedisverzekeringen echter niet, alleen een vooraf gestelde losse vergoeding. Omdat premies bij Yezzer lager liggen voor bijvoorbeeld zorgverzekeringen liggen onze provisies ook lager. Kortom je bent goedkoper uit, en met de extra services erbij! Wij staan altijd klaar om jou te helpen. 

 

AOV

Bij een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) betaal je een éénmalige afsluit of online advies vergoeding. Daarnaast betaal je, pas vanaf het moment dat de AOV loopt, een servicevergoeding aan ons voor tenminste 12 maanden, daarna per maand zolang de verzekering via ons loopt.

AOV Overstap

Stap jij over met jouw AOV naar Yezzer dan behoud jij jouw huidige AOV maar komt deze bij ons onder beheer. Jij betaalt ons dan de maandelijkse AOV Advies servicevergoeding van € 17,50 voor tenminste 12 maanden, daarna per maand zolang de verzekering via ons loopt.

Servicevergoedingen gelden zolang de verzekering via Yezzer loopt. Vergoedingen zijn vrijgesteld van BTW. Servicevergoedingen worden maandelijks (voor de Advies servicevergoeding) en jaarlijks (voor de Alleen afsluiten (zonder Advies) servicevergoeding) automatisch geïncasseerd.

Geïnteresseerd?

Bent jij net als andere ondernemers ook overtuigd van de eenvoud, kwaliteit en prijs van onze verzekeringen? Vergelijk dan de aangesloten verzekeraars en sluit direct online jouw nieuwe vezekering af!

Vergelijken en afsluiten

"Online afsluiten ging soepel en ik werd goed begeleid"

Als ondernemer was ik op zoek naar een eerlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zonder hoge bijkomende advieskosten. Het aanbod van Yezzer voor de AOV sloot hierbij perfect aan, met hun lage kosten uniek in de AOV markt. Het online afsluiten van de AOV ging soepel en snel en werd goed begeleid vanuit Yezzer. Na een paar maanden nog steeds erg tevreden met mijn keuze, met dank aan de transparante werkwijze van Yezzer.

Chris Boonstra


Vergelijk
aegonallianzamfasraverobovemijchubbdelta-lloydgeneraligoudse-verzekeringenklaverbladlondonmovirnnrialtoreaalunigarantvgzzurichheinfeld


Yezzer uitgelicht in de pers door:
bnremercefwnu-zakelijksprout