ZZP Verzekeringen

Goed verzekerd als ZZP'er. Mooie dekking en lage premie. Los af te sluiten of als pakket. Check je premie en sluit direct online af!

De verzekeringen zijn van Reaal, en sluit je af via Yezzer.

De Yezzer direct geregeldPremie Check

Krijg direct je premie te zien. Online af te sluiten. In 2 minuten geregeld!

Aansprakelijkheid

Deze Aansprakelijkheids­verzekering voor ZZP'ers biedt standaard een dekking tot € 2,5 miljoen. Bij schade aan andermans eigendommen of bij schade aan personen. Ook voor schade verzoorzaakt door iemand die jij hebt ingehuurd, en voor schade die je veroorzaakt aan spullen die je in beheer hebt. 

Check de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Rechtsbijstand

Je bent verzekerd voor rechtsbijstand bij conflicten in Nederland. En voor schade die een ander je toebrengt in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Ook voor incassobijstand. Zonder eigen risico. Hier betaal je maar € 16,71 per maand (incl. assurantiebelasting) voor.

Check de Rechtsbijstandverzekering ZZP.

Inventaris en goederen

Werk je als ZZP'er vanuit huis? Met deze ZZP-verzekering Inventaris en Goederen verzeker je al je bezittingen die je nodig hebt voor je beroep. Bijvoorbeeld je bureau, laptop of gereedschap. Ook je voorraad is verzekerd, en geld en waardepapieren. Je bent al verzekerd vanaf € 2,52 per maand (incl. assurantiebelasting).

Check de Inventarisverzekering ZZP.

Makkelijk online te regelen!

  • Direct online af te sluiten
  • Lage premie
  • Goede dekking
Check je premie

Al jouw belangrijke risico's goed gedekt met de ZZP verzekeringen

Je denkt er liever niet aan, maar het kan gebeuren dat je als ZZP'er aansprakelijk wordt gesteld voor schade, dat je een juridisch conflict krijgt of dat er brand ontstaat of diefstal wordt gepleegd. En je hierdoor schade hebt. Met deze ZZP Verzekeringen ben je goed gedekt. Makkelijk en direct online te regelen. Wel zo'n relaxed gevoel.

Check deze ZZP verzekeringen. Los of in 1 pakket af te sluiten:

Hoe werkt het?

  1. Vul makkelijk enkele gegevens in over je bedrijf
  2. Krijg direct jouw premie te zien
  3. Maak eenmalig een account aan
  4. Sluit de verzekering online af en klaar!

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

Een pakket met meerdere ZZP verzekeringen?

Heb je nog meer verzekeringen nodig als ZZP'er? Dan kan je die hierboven selecteren, een premieberekening doen en inloggen met je account. Je kan dan direct ook die extra verzekeringen afsluiten. In 1 pakket, met 1 factuur en 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Meer weten

ZZP Verzekeringen berekenen en afsluiten

Je kunt online de bedrijfsverzekering voor ZZP-ers selecteren waar jij mee aan de slag wilt. Je kunt online een premieberekening doen. Bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, inventaris en goederenverzekering of rechtsbijstand.

Meer weten