ZZP WA verzekering

Vind hier alle informatie die je nodig hebt over het afsluiten van een ZZP WA verzekering.

Vergelijk ZZP verzekeringen

 • asr
 • reaal
 • nn
 • deamersfoortse
 • aegon
 • hdi
 • arag
 • aig
 • das
 • hiscox
20.000 + Ondernemers doen al mee
€ 100,- wat je gemiddeld bespaart
8.1 Is de gemiddelde beoordeling

ZZP WA verzekering afsluiten

ZZP WA verzekering afsluiten of benieuwd waarom andere ondernemers dat doen? Het is een aansprakelijkheidsverzekering voor zelfstandigen, die er in twee belangrijke varianten is:

 • Bedrijfsaansprakelijkheid
 • Beroepsaansprakelijkheid

In de beide gevallen sluit je een dekking af voor aansprakelijkheid. Toch is het belangrijk om beiden goed met elkaar te vergelijken. Of ze als aanvulling op elkaar af te sluiten, zodat je zeker weet dat je goed gedekt bent.

Bij Yezzer helpen we je graag een verzekering af te sluiten voor zowel de bedrijfsaansprakelijkheid als de beroepsaansprakelijkheid. Door online de polis te berekenen, de opties met elkaar te vergelijken en je daarmee als ZZP-er goed te verzekeren.

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten

christian
Christian de Kriek Publieke Verandering
“Ondanks de lage kosten wordt je goed en vooral erg snel geholpen. ”
michelle
Michelle Rozenhart HONDERD80
“Het aanvragen van mijn verzekeringen was met Yezzer zo geregeld. Goed advies en plezierig persoonlijk contact, waarin ik geen nummer, maar een ondernemer ben.”
chris
Chris Boonstra Brilliant Classics
“Het aanbod van Yezzer sloot perfect aan, met hun lage kosten uniek in de markt. Het online afsluiten ging soepel en werd goed begeleid.”

Doe ook de vergelijking

Binnen 3 minuten gedaan

Wat zijn de voordelen van Yezzer?

 • Yezzer is volledig onafhankelijk (dus ruime keus)
 • Speciaal gericht op ondernemers
 • Snel en makkelijk online geregeld 
 • Extra's als toegang tot trainingen en events 

Hoe werkt het?

 1. Vul je gegevens in, dit neemt 2 minuten
 2. Krijg binnen 1 werkdag een vrijblijvend vergelijkingsrapport met de best passende verzekeraars
 3. Kies, met ondersteuning van ons, jouw ZZP verzekering(en) en sluit online af

Over Yezzer

Verzekeren is vaak ingewikkeld en duur. Zeker voor ondernemers. Yezzer vindt dat dit anders moet. Door online te werken (met het persoonlijke contact), onafhankelijk (dus ruime keus) en vanuit een collectief (samen staan we sterker tegenover de verzekeraars). Het kan daardoor betaalbaarder en makkelijker. Yezzer is opgezet door ondernemers voor ondernemers.

Meer informatie

WA verzekering voor zelfstandigen: twee soorten

De WA verzekering voor zelfstandigen werkt net iets anders dan die voor jou als particulier. Privé kun je een WA verzekering afsluiten, voor de Wettelijke Aansprakelijkheid. Die kennen we van de autoverzekering en privé, bijvoorbeeld om de kosten van de bekende dure vaas te dekken als we die omstoten.

Maar, hoe zit dat zakelijk? De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering lijkt het meest op een ZZP WA verzekering. Het is een dekking voor de aansprakelijkheid als je bij anderen over de vloer komt. Of als je anderen uitnodigt op jouw kantoor en ze te maken krijgen met schade of letsel.

Gooi je per ongeluk een kop koffie over een laptop, laat je een hamer vallen op een dure tegelvloer of gaat er iets anders mis? Je kunt dan gebruik maken van de ZZP WA verzekering, die je afsluit voor bedrijfsaansprakelijkheid. Het gaat om de aansprakelijkheid uit naam van jouw bedrijf, zodat je niet zelf voor die kosten opdraait.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering kan daar een aanvulling op zijn, al kun je er ook voor kiezen om alleen deze dekking af te sluiten. Je dekt niet de aansprakelijkheid voor wat je concreet doet, maar voor de adviezen die je geeft en het werk dat je uitvoert. Blijkt een advies of een aanpak niet te kloppen? En ontstaat er (vermogens)schade? Dan ben je gedekt met een verzekering voor de beroepsaansprakelijkheid.

ZZP WA verzekering: berekenen en afsluiten

Zoek je naar een ZZP WA verzekering of wil je je daarover goed laten adviseren? Bij Yezzer vertellen we je graag meer over de beste WA bedrijfsverzekering. Als onderdeel van een breder pakket of om alleen deze polis af te sluiten. Zodat je kunt vertrouwen op een goede dekking, waardoor je er (financieel) niet alleen voor staat als er een keer wat aan de hand is.

Meer weten over de ZZP WA verzekering? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.