Wat zijn de gemiddelde kosten van een verzuimverzekering

Ondernemers betalen tussen de 1,5% en 5% van de loonsom per jaar. Lees hierover onder verder. Of bereken direct hoeveel een verzuimverzekering voor jou kost.

Verzuimverzekeringenvergelijken

Wat zijn de gemiddelde kosten van een verzuimverzekering?

Wat zijn de gemiddelde kosten van een verzuimverzekering? Ondernemers betalen gemiddeld tussen de 1,5% en 5% van de loonsom per jaar, plus soms nog een vast bedrag per werknemer per jaar (rond de € 100).

De verzuimverzekering voor werkgevers is niet verplicht, maar heeft wel een aantal belangrijke voordelen te bieden. Je hebt bovendien zelf invloed op de premie die je daarvoor betaalt. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van een lager dekkingspercentage dan 100 procent? Daarnaast heb je de mogelijkheid om een (hoger) eigen risico te accepteren. Verder kun je ervoor kiezen om wel of geen verzuimcoach of arbo-dienst toe te voegen, afhankelijk van of je daar gebruik van wilt maken.

Gemiddelde kosten verzuimverzekering

Benieuwd naar de gemiddelde kosten voor een verzuimverzekering en hoe je die uitrekent? We helpen je er bij Yezzer graag bij:

  • Gemiddeld tussen de 1,5% en 5% van de loonsom
  • Plus soms nog circa €100 per werknemer per jaar

Met de bovenstaande gegevens kun je eenvoudig rekenen wat je ongeveer betaalt voor een goede verzuimverzekering. En kom je er daarmee zelf toch nog niet helemaal uit? Vertel ons wat je graag wilt berekenen, dan helpen we je daar graag bij. Op die manier helpen we je bovendien de opties te vergelijken. En om na te gaan of het voor jouw bedrijf verstandig is om een verzuimverzekering af te sluiten, ook al is die niet verplicht.

Verzuimverzekering berekenen? Gebruik net als duizenden andere ondernemers zoals jij onze vergelijker bovenaan de pagina. En heb je vragen of wil je de polis meteen afsluiten? Bel ons op nummer 088 939 2520 of stuur een e-mail naar verzekeringen@yezzer.nl.

 

Ontmoet een paar van onze tevreden klanten